« Yanıtla #70 : 08 Şub 10, 15:56 » |
|
|
Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek final rövanş maçlarında görev alacak hakemler açıklandı.
10 ve 11 Şubat'ta oynanacak karşılaşmaları yönetcek hakemler şöyle:
10.02.2010 16:30 YENİ RİZE STADI: TRABZONSPOR - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR HÜSEYİN GÖÇEK
20:00 ALİ SAMİ YEN : GALATASARAY - ANTALYASPOR : BÜNYAMİN GEZER
11.02.2010 16:30 ATATÜRK : DENİZLİSPOR - MANİSASPOR : BARIŞ ŞİMŞEK
20:30 BURSA ATATÜRK : BURSASPOR - FENERBAHÇE : CÜNEYT ÇAKIR
|
#25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#
|
|
|
« Yanıtla #71 : 08 Şub 10, 16:47 » |
|
|
Rahat ve kontrollü oynarsak,kolay kazanırız..
|
|
|
|
« Yanıtla #72 : 08 Şub 10, 18:40 » |
|
|
Rahat ve kontrollü oynarsak,kolay kazanırız..
aynen katılıyorum
|
Tek Trabzonspor varsa Trabzonspor"un da tek taraftar grubu olmalıdır.
|
|
|
« Yanıtla #73 : 08 Şub 10, 19:16 » |
|
|
kesin kazanacağımızı biliyorum
|
YAŞAMAK TEK VE HÜR VE ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE
|
|
|
« Yanıtla #74 : 08 Şub 10, 19:58 » |
|
|
Yine sert geçmesi muhtemel bir maç. Bence Manisa maçı kadrosuyla çıkmalıyız. Gabriç- Sezer değişikliği yapılabilir. Sertliğe karşı verebilecek bir kadroydu o kadro.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #75 : 08 Şub 10, 20:00 » |
|
|
Trabzon kimmiş göstermek gerek..Sert futbol oynayamanın cezasını çekecekler.. 
|
"Gördünüz işte bu takıma yenilmiştik,Bugünde yenilebilirdik,Allah'tan tecrübesizdiler.Bu maçtan sonra kupayı alacağımıza inanıyorum.Sanmıyorum ki bir daha böyle bir takım karşımıza çıksın..."
Boby Paisley
|
|
|
« Yanıtla #76 : 09 Şub 10, 11:48 » |
|
|
TS ile İ.B.B 7. kez karşı karşıya Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor 7.kez karşı karşıya geliyor. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final rövanş karşılaşmasında Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor 7. kez karşı karşıya geliyor.
Trabzonspor Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bakımda olması nedeniyle kupa maçını Rize Şehir Stadyumu'nda oynayacak olan Bordo-mavili takım rakibi ile oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 de beraberlik elde etti. Attığı 15 gole karşılık kalesinde ise 3 gol gördü.
Turkcell Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çıkış yakalayan Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında avantajlı skoru elde ederek bir üst tura çıkmak istiyor. Ligde ve kupada iyi bir çıkış yakalayan bordo-mavililer seriye devam etmek istiyor.
2007-2008 sezonu Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 2-1 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Trabzonspor:1-2 2008-2009 sezonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Trabzonspor:0-4 Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor:0-0 2009-2010 sezonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Trabzonspor:1-6 Kupa Maçı...İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Trabzonspor :1-1
|
|
|
|
« Yanıtla #77 : 09 Şub 10, 12:20 » |
|
|
turu kesin geceriz. İbb gol atmak zorunda o yüzden rahat maç olacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #78 : 09 Şub 10, 13:45 » |
|
|
MUHTEMEL 11
Trabzonspor'da uzun süredir sakatlıkları süren Yattara ve Tayfun haricinde eksik futbolcu bulunmuyor. Teknik direktör Şenol Güneş, Rize'ye bu iki oyuncu haricindeki tüm oyuncuları götürdü.
Bordo-mavili takımın İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında, Onur, Ömer Aysan, Song, Egemen, Cale, Serkan, Ceyhun, Colman, Engin, Alanzinho ve Umut 11 ile sahaya çıkması bekleniyor. YENİLGİSİ YOK
Trabzonspor'un, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında bugüne dek yenilgisi bulunmuyor. Bordo-mavililer, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında lig ve kupadaki toplam 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.
Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 15 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü.
|
|
|
|
« Yanıtla #79 : 09 Şub 10, 14:52 » |
|
|
İ.B.B yine oyunu çirkinleştirmeye çalışacaktır,bu oyuna gelmemek lazım..
|
|
|
|
|