Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..!
+ Trabzonspor Taraftar Forumu » TTS l SPOR EXSTRA » Türk Futbolu
 Türk Futbolu Haberleri

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 ... 7 8 9 10 11 12 Yukarı git
Konu: Türk Futbolu Haberleri  (Okunma Sayısı 3839 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #90 : 01 Şub 10, 21:16 »
Blackened
Site Yöneticisi
Forum:1757  Haber:1
Site Puanı: 32  
Türk Futbolu Haberleri

Yinemi seçilmiş yuh artık..Bu kadar karaktersiz birini nasıl başkanlıkta tutuyorlar anlamıyorum..

"Gördünüz işte bu takıma yenilmiştik,Bugünde yenilebilirdik,Allah'tan tecrübesizdiler.Bu maçtan sonra kupayı alacağımıza inanıyorum.Sanmıyorum ki bir daha böyle bir takım karşımıza çıksın..."

Boby Paisley
« Yanıtla #91 : 01 Şub 10, 22:57 »
emreyılmaz
Fanatik Taraftar
Forum:279  Haber:8
Site Puanı: 4  
Türk Futbolu Haberleri

Yinemi seçilmiş yuh artık..Bu kadar karaktersiz birini nasıl başkanlıkta tutuyorlar anlamıyorum..
benim de kulübden milyonlarca lira alacağım olsa ben de seçilirim.zaten çoğu üye demirörenin adamı.
« Yanıtla #92 : 03 Şub 10, 13:19 »
fish_bone
Site Yöneticisi
Forum:2341  Haber:47
Site Puanı: 22  
Reha Kapsal Manisaspor'da

Manisaspor, teknik direktör Reha Kapsal ile anlaşmaya vardı.

Kenan Yaralı, yaptığı açıklamada, teknik direktör Kapsal ile 1,5 yıllık anlaşma yaptıklarını ve bugün görevine başlayacağını belirtti.

Yaralı, Reha Kapsal'ın Manisaspor Tarık Almış Spor Tesisleri'nde öğleden sonra futbolcular ile tanışarak ilk idmanını yaptıracağını kaydetti.

Yarın Kapsal'ın da katılacağı bir basın toplantısıyla daha geniş açıklamalarda bulunacağını ifade eden Yaralı, bu gelişmenin Manisaspor taraftarı ile kulübe hayırlı uğurlu olmasını dilediğini söyledi. (Haber61)

Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!
« Yanıtla #93 : 04 Şub 10, 11:28 »
fish_bone
Site Yöneticisi
Avcı, Engin'i bombaladı..

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonsporlu oyuncu Engin'e sert tepki göstererek, oyunu provoke etmekle suçladı, "Allah bana böyle oyuncularla çalışmayı nasip etmesin" dedi..

Engin gibi oyuncuları ''ayağa kaldırmamak'' gerektiğini ifade eden Avcı, ''Allah bana böyle oyuncularla çalışmayı nasip etmesin. Rakibi provoke ediyor, yaptığı hareketlerle oyuncuları rakip taraftarın önüne atıyor. Hakemlerin böyle oyunculara dikkat etmesi lazım. Oyunu güzelleştirmek, Türk futboluna bir şeyler katmak adına bazı şeyleri ayırt etmek lazım'' dedi. (Ajansspor)

« Yanıtla #94 : 04 Şub 10, 11:31 »
fish_bone
Site Yöneticisi
Türk Futbolu Haberleri

AbduLLah Avcı sevdiğim bir Hoca'dır ama bu açıkLama hiç yakışmadı. Tum'un Engin'i ezdiği pozisyonu göremedi sanırım. Hakem orda kart verseydi Tum'a, hiç bir arbede yaşanmazdı. Ayrıca aLanzinho, Ömer, TeofiLo gibi sakin adamLarı biLe çiLeden çıkaran oyuncuLarına neden Laf söyLemedi?  Ayıp ayıp..!!!

« Yanıtla #95 : 04 Şub 10, 11:34 »
Yiğit
Site Kurucusu
Forum:5683  Haber:107
Site Puanı: 73  
Türk Futbolu Haberleri

Abdullah Avcı'nın ayak kıran taktiği bu maçta işe yaramadı ya ona üzülüyordur..

¤ вîzє нєя чєя ~ ~ ¤
« Yanıtla #96 : 05 Şub 10, 13:54 »
Blackened
Site Yöneticisi
Forum:1757  Haber:1
Site Puanı: 32  
Türk Futbolu Haberleri

AbduLLah Avcı sevdiğim bir Hoca'dır ama bu açıkLama hiç yakışmadı. Tum'un Engin'i ezdiği pozisyonu göremedi sanırım. Hakem orda kart verseydi Tum'a, hiç bir arbede yaşanmazdı. Ayrıca aLanzinho, Ömer, TeofiLo gibi sakin adamLarı biLe çiLeden çıkaran oyuncuLarına neden Laf söyLemedi?  Ayıp ayıp..!!!

Alanzinho'nun sinirlendiğini görünce inanamadım maçta..Böyle bir oyun görmedim zaten Alan'ın foul yapılmadan ilerlediği bir pozisyon göremedim maçta..

"Gördünüz işte bu takıma yenilmiştik,Bugünde yenilebilirdik,Allah'tan tecrübesizdiler.Bu maçtan sonra kupayı alacağımıza inanıyorum.Sanmıyorum ki bir daha böyle bir takım karşımıza çıksın..."

Boby Paisley
« Yanıtla #97 : 08 Şub 10, 12:53 »
fish_bone
Site Yöneticisi
Yeni Olimpiyat Rekoru!

40 bin dolayındaki Bordo-Mavili seyirci, zaferin mimarlarından oldu. Boş kalmaya alışkın tribünler renklendi, Olimpiyat Stadı taraftar gördü.

Trabzonsporlular bunu hep yapıyor... 2005’teki Şampiyonlar Ligi Finali dışında kolay kolay dolmayan ve sadece Bordo-Mavili taraftarların takımını yalnız bırakmadığı Olimpiyat Stadı dün yine tarihi günlerinden birini yaşadı. Yağmura ve takımının ligdeki zirve yarışından uzak olmasına rağmen 40 bin taraftar yollara düştü. Boş kalmaya alışkın stadın neredeyse yarısını dolduran Trabzonsporlular, hem futbolcularını, yönetimi ve teknik heyeti sevindirdi hem de 3 golle gelen galibiyetle sevindi. 90 dakika boyunca susmayan Karadeniz temsilcisinin sevenleri 61’deki şovunu da ‘es’ geçmedi. Stadı karnaval alanına çeviren Trabzonsporlular, maçın sonunda da takımlarını tribünlere çağırarak bir kez daha kutladı. Karşılaşma sonunda futbolcular ve teknik direktör Şenol Güneş, 12. adam için ayrı bir paragraf açıp, gösterilen ilgiye teşekkür etti.

« Yanıtla #98 : 13 Şub 10, 12:44 »
fish_bone
Site Yöneticisi
Milli kalecinin hesabı boşaltıldı!!

Banka hesabından yüklü miktarda para çekildiğini tespit eden milli kalecisi Volkan Demirel, savcılığa şikayette bulundu

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel dün öğle saatlerinde Sultanahmet'teki İstanbul Adliyesi'ne geldi.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Özcan Özdemir'e yaklaşık yarım saat süreyle ifade veren Volkan Demirel, adliye çıkışında soruları yanıtsız bıraktı. Israrlı sorular üzerine “ufak birkaç işim vardı, onları halletmeye geldim“ diyerek adliyeden ayrılıdı.

Kaleci Volkan Demirel'in bankadaki hesabından kendisinden izinsiz para çekildiğini tespit etmesi üzerine yaptığı başvuru üzerine başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdiği belirtildi. (Haber61)

« Yanıtla #99 : 13 Şub 10, 12:46 »
Yiğit
Site Kurucusu
Forum:5683  Haber:107
Site Puanı: 73  
Türk Futbolu Haberleri

Tanıdığı birisi parasını çekmiştir,bu işlerin o kadar kolay olmaması lazım..

¤ вîzє нєя чєя ~ ~ ¤
Sayfa: 1 ... 7 8 9 10 11 12 Yukarı git
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Sitemaps Sitemap Urllist Sitemaps1 Arşiv Wap Wap2 XML Rss Etiketler
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!