« Yanıtla #840 : 29 Eyl 08, 16:46 » |
|
|
|
Merhaba ben Haydar, Trabzon/Çaykaralıyım, son şampiyon olduğumuzda ben henüz 6 yaşındaydım... O zamandan beri Trabzonsporluyum. İnşallah ölmeden önce hep beraber sayısız şampiyonluklar yaşayacağız... Bu umutla 6 yaşımdan beri kendimi gazlıyorum.. İlk kez bu sezon çok umutluyum. Haydi "Bordo Mavi Fırtınam" es artıkkkk...
Aramıza Hoş GeldinİZ. Hiç Merak Etmeyelim Fırtına Bu Sezon Esecek.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Eyl 08, 16:48 Gönderen: Yiğit »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #841 : 01 Eki 08, 17:19 » |
|
|
|
s.a ben mustafa ilk aklıma gelen takım nasip olursa son olacak olan trabzonluyum..sonuna kadar iyi günde kötü günde her zaman her yerde ve ben trabzonlu ve trabzonsporlu herkeze sunu derim güzel etkinlikler yapın toplanma eglence gibi ya istanbul yada trabzon ve herkezi bir arada birlik icin toplayın saygılar DMA ......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #842 : 01 Eki 08, 19:37 » |
|
|
|
Aramıza Hoşgeldin Mustafa..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #843 : 01 Eki 08, 20:44 » |
|
|
|
hoşgeldin mustafa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #844 : 02 Eki 08, 17:44 » |
|
|
|
s.a 18 yaşında artvinliyim fanatik trabzonsporluyum istanbuldaki maçlarını kaçırmam küçükköyde oturuyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #845 : 02 Eki 08, 17:59 » |
|
|
|
herkese selamlar saygılar. ben ist/esenlerden muhammed bu sene herşey çok güzel olacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #846 : 02 Eki 08, 18:00 » |
|
|
|
s.a 18 yaşında artvinliyim fanatik trabzonsporluyum istanbuldaki maçlarını kaçırmam küçükköyde oturuyorum
herkese selamlar saygılar. ben ist/esenlerden muhammed bu sene herşey çok güzel olacak  Hoşgeldiniz Hepiniz, En Büyük Trabzonnnnnn .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #847 : 03 Eki 08, 13:23 » |
|
|
|
slm. Ben sinan.Rizeliyim.Doğuştan TRABZONSPORluyum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #848 : 03 Eki 08, 13:26 » |
|
|
|
Hoşgeldiniz...
|
|
|
|
|
|
--TRABZONSPOR--
|
|
|
« Yanıtla #849 : 03 Eki 08, 13:29 » |
|
|
|
oliim naber...ben akçaabat salacık sarıların sülo :-) arkadaslar bılınclı taraftara ıhtıyacımız var yada bılınclenmeye acık taraftara.takım ıkı top kaptırınca yuha layan ıslıklayan taraftara deıl 90 dakıka hatta mactan sonra sokaklarda sureklı devam eden bı tezahurat serısıne ıhtıyacımız var.all en son tayfun cora olayını gordunuz antalya macında,ıkı top kaybettı hemen yuhaladık cok yanlış çookk.sabır sabır arkdşlr yoksa şampıyonluk kolay kolay gelmez..k.i.b.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #850 : 03 Eki 08, 13:56 » |
|
|
|
selam arkadaşlar ben istanbuldan bekir akçay 1982 trabzon merkez doğumluyum ve tam bi tranzonspor aşığıyım maç tekrarlarında bile heyecanlanabiliyorum  ) hepinize sevgiler saygılar trabzonsprumuza başarılar diliyorum ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #851 : 03 Eki 08, 15:03 » |
|
|
|
selam arkadaşlar ben istanbuldan bekir akçay 1982 trabzon merkez doğumluyum ve tam bi tranzonspor aşığıyım maç tekrarlarında bile heyecanlanabiliyorum  ) hepinize sevgiler saygılar trabzonsprumuza başarılar diliyorum ... Aramıza Hoş Geldin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #852 : 03 Eki 08, 15:26 » |
|
|
|
Sen bi de beni görsen maç tekrarlarında elim ayağım titriyor.  HOŞGELDİN 
|
|
|
|
|
|
TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM
|
|
|
« Yanıtla #853 : 03 Eki 08, 16:55 » |
|
|
|
S.a Adım Aydın Trabzonluyum... Trabzonsporluyum.
Şampiyon Trabzonspor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #854 : 03 Eki 08, 17:11 » |
|