« Yanıtla #150 : 06 Eki 08, 17:49 » |
|
|
|
Abi bide kakırsa o kada kendisini sevmeme rağmen artık gitmeli veda videosu bile yaptım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #151 : 06 Eki 08, 17:52 » |
|
|
|
Yattaranın ALternatifLeri ßuLunur Ama AsLa Onn Yeri doLduruLmaz Ama ProfosyoneL FutßoL Hayatı Paranın Ucu qözüktü mü Herkes qider
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #152 : 06 Eki 08, 18:55 » |
|
|
|
@FarukAkhan Veda video'su yaptığından dolayımı Yattara'nın gitmesini istiyorsun  Yoksa ,başka geçerli sebeplerinmi var gitmesi hususunda 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Eki 08, 18:58 Gönderen: Riquelme »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #153 : 06 Eki 08, 19:05 » |
|
|
|
FarukAkhan olan sana oldu, olsun elbet bir gün gidecek o zaman yayınlarsın.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #154 : 06 Eki 08, 19:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #155 : 06 Eki 08, 20:17 » |
|
|
|
yattara son derece iyi bir futbolcu ama başından cok tahlihsizliker geçiyor.Demek istediğim 3 maç oynuyorsa 5 maç oynamıyor buda bize şunu gösteriyor bu açıdan bakarsak zarar oluyor.
|
|
|
|
|
|
61>34 matematik yalan söylemez en büyük TRABZON
|
|
|
« Yanıtla #156 : 07 Eki 08, 11:32 » |
|
|
|
Yattara takımda kaldı.Görünen gelişmeler o.Klübe yakın çevrelerden aldığım haberlere göre All Saad klübü bonservis bedelini 5milyon euroya düşürmüş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #157 : 07 Eki 08, 14:03 » |
|
|
|
bunlar hep trabzonspor iyi gidince cıkıyor. bence yattara hiç bireye gitmeyecek trabzonsporun şampiyonluk yarısında olması bazı kesimleri rahatsız etti ve katardan bi takım sayesinde yattarayı takımdan ,takımı ve taraftarıda yattaradan soğutmak istiyorlar. Şimdide bazı medyalarda yok yattara gitmezse daha trabzonsporun kapısından giremezmiş. girer efendim futbolda duygulara yer yok yetenekli ve profesyonel olan her futbolcu girer o kapıdan. zaten hedefleride yattarayı kötü göstermek..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #158 : 07 Eki 08, 14:44 » |
|
|
|
giderse ne olur gitmese.ok yaydan çıktı bir kere.şampiyonuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #159 : 07 Eki 08, 15:39 » |
|
|
|
Trabzonspor yönetim kurulu saat 16.00'da Yattara transferi için toplandı.
Yönetim Kurulu ilk olarak Yattara'nın transferi değerlendirilecek, saat 17.00'a kadar Katar'ın Al Shad kulübünden cevap beklenecek. Al Shad kulübü bu saate kadar Trabzonspor'un istediği paraya bankaya yatırmadığı taktirde Yattara transferi gündemden düşecek.
Öte yandan Al Shad kulübü Trabzonspor ile şuana kadar girişimde bulunmadığı sürpriz bir gelişme olmadığı taktirde, Yattara transferi gerçeklemeşmeyecek, böylece Yattara Trabzon'da kalacak.
Kaynak : Haber61.net
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #160 : 07 Eki 08, 15:58 » |
|
|
|
Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahim Yattara'nın Katar Kulübü Al Sadd'a transferinin henüz gerçekleşmediği öğrenildi. Haber61.net, 15.37'de okuyucularına duyurduğu Yattara kalıyor, haberinin ardından Asbaşkan hayrettin hacısalihoğlu, basın kuruluşlarına bu konuyla ilgili açıklama yaptı.
İşte Hacısalihoğlu'nun açıklaması:
"Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 16.00'da toplanan Yönetim Kurulu, Yattara transferini görüşüyor. Konuyla ilgili İHA muhabirine kısa bir açıklama yapan Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un hesabına şu ana kadar söz konusu transfer bedeli olan 10 milyon 800 bin Euro'nun yatmadığını belirterek, "Kulübün hesabına bir para yatmadı. Al Sadd Kulübü'nden de bu saate kadar arayan herhangi biri olmadı. Bankaların mesai saatinin bitmesini bekliyoruz. Bu transferde bizim bir talebimiz olmadığı için bu kulübü aramadık. Beklemedeyiz. Ancak süre doluyor" dedi.
|
|
|
|
|
|
TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM
|
|
|
« Yanıtla #161 : 07 Eki 08, 16:10 » |
|
|
|
artık kalsa bile bi faydası olmaz...
|
|
|
|
|
|
uğruna ölmeyen fenerli olsun.tabutumuz bordomavi.cehennemde ateşinle kavur bizi bordo mavi
|
|
|
« Yanıtla #162 : 07 Eki 08, 16:16 » |
|
|
|
Eğer Yattara'nın daha önce söylediği; "Beni yönetim gönderiyor" sözü doğru ise tekrar yararlı olabilir aksi halde bize faydası olmaz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #163 : 07 Eki 08, 16:22 » |
|
|
|
ya sanki kimse bilöiyo yattara seytan gibi uyanıktır ondan öle diyor.
|
|
|
|
|
|
uğruna ölmeyen fenerli olsun.tabutumuz bordomavi.cehennemde ateşinle kavur bizi bordo mavi
|
|
|
« Yanıtla #164 : 07 Eki 08, 16:25 » |
|
|
|
Lig TV'ye “Beni Başkan Sadri Şener Sattı” şeklindeki açıklamaları nedeniyle Yattara'ya ağır para cezası gelecek. Lig TV'ye “Beni Başkan Sadri Şener Sattı” şeklindeki açıklamaları nedeniyle Yattara'ya ağır para cezası gelecek.
Trabzonspor'da katar kulübünden yatması gereken transfer ücreti yatırılmazken Yattara Trabzonspor'da kaldı.
Yönetim kurulu Katar' kulübüyle anlaşmasının ardından Lig TV ye Beni Başkan Sadri Şener sattı şeklinde açıklama yapan Yattara'ya Trabzon'dan kalmasının ardından ağır para cezası geliyor. Yönetim bu futbolcuya açıklamaları nedeniyle yaklaşık olarak 50 ile 100 bin dolar arasında değişen bir ağır para cezası vermeyi planlıyor.
Yönetim kurulu Katar'a transferi gerçekleşmeyen Yattara'yı kadro dışı bırakmayacak.Yattara'nın yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor. Bu gün mesai saatinin bitiminin ardından bordo mavili yönetim katar kulübü dahil hiçbir kulüple Yattara transferi konusunda görüşme yapmamam kararı aldı.
Yattara konusunda şu saatlerde toplantı halinde olan bordo mavili yönetimin geniş bir açıklama yapması bekleniyor.
|
|
|
|
|
|
TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM
|
|
|
|