« : 19 Eki 07, 13:05 » |
|
|
|
Yattara 'laz' olur mu?
Trabzonspor'un en muzip futbolcularından Yattara, tam bit Trabzon sevdalısı. Öyle ki kendisine “nerelisin” diye soranlara Hasan Üçüncü'yü çok sevdiği için “Sürmeneliyim” diye cevap veriyor.
Ancak Yattara'nın son dönemlerde bir sıkıntısı varmış. O da burunuymuş. Lazlara göre oldukça küçük buruna sahip olan yıldız oyuncu burnunu estetikle büyütmek istiyormuş.
Bu konuda hasan Üçüncü'ye danışan Yattara, “Hasan, ben burnumu büyütmek istiyorum. Her şeyim tamam da tek eksiğim burnum” demiş. Hasan ise cevabı hemen yapıştırmış. “Oğlum neren tamam? Burnundan önce rengini değiştir. Ben daha önce hiç kara Laz görmedim. Valla burnunu hallederiz de o rengini nasıl halledeceğiz onu bilmiyorum” demiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 01 Kas 07, 21:08 » |
|
|
|
ilginc bir soru ama hayır bence. yattara bir kere zenci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 01 Kas 07, 21:34 » |
|
|
|
laa yazıyı oku cevap ver 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 09 Eki 08, 12:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 09 Eki 08, 12:50 » |
|
|
|
 Yiğit harika olmuş bu  Kimlik numarası süper 
|
|
|
|
|
|
--TRABZONSPOR--
|
|
|
« Yanıtla #6 : 09 Eki 08, 13:23 » |
|
|
|
Yattara'ya yakışır bu kimlik.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 09 Eki 08, 16:44 » |
|
|
|
aynen abi güsel bi kimlik
|
|
|
|
|
|
61>34 matematik yalan söylemez en büyük TRABZON
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 10 Eki 08, 10:23 » |
|
|
|
helal olsun walla...kimliği görünce koptum ya...adam laz olmak istiyor bırakın olsun yazık ya  kara mara idare etmek lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 10 Eki 08, 10:59 » |
|
|
|
Yattara iyi türk oldu ama soyadı biraz ters geldi..İnşallah soyadının gerçek sahibine benzemez.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 11 Eki 08, 02:47 » |
|
|
|
Yattara parayi basarsaniz laz olur bu 1 Kücükken hep anasi ona KARALAHAN,a yedirmis oyüzden biraz kara,,, AKLAHANA ile beslenirse rengi agir agir acilir tabi KATAR,,a gitmez ve karadeniz,de bol bol yüzerse olur gün gelir agarir ;-)) olasi bir sey yani 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Eki 08, 02:49 Gönderen: Tasova,li »
|
|
Eger yeniden bir takim tutma sansim olsa Realmadrid,i deyil Yine TRABZONSPOR,u tutardim.
|
|
|
« Yanıtla #12 : 07 Kas 08, 09:08 » |
|
|
|
helal olsun mükemmel olmuş yattara lazdır artık
|
|
|
|