« Yanıtla #30 : 31 Ara 07, 12:29 » |
|
|
|
myımg de nasıl yapılıyor bu. imageshack pek kullanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 31 Ara 07, 12:38 » |
|
|
|
myımg de nasıl yapılıyor bu. imageshack pek kullanmıyorum.
myimg de alttan ikinci link i kopyalıyosun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 01 Oca 08, 20:18 » |
|
|
|
myimg de alttan ikinci link i kopyalıyosun
benim anlatmak istediğim resimleri forum a yüklediğimiz zaman resim boyutu sayfayı aşıyor. ben bir sitede görmüştüm site o resmi küçük uygun boyuta getiriyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 03 Oca 08, 12:32 » |
|
|
|
Bu kullandığımız forum sisteminde öyle bir özellik yok...Ben yine araştırırım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 03 Oca 08, 18:01 » |
|
|
|
cok büyük resimleri ben paint le kücültüyorum öyle foruma ekliyorum sizde onu deneyin sorun olmaz fazla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 26 Oca 08, 20:36 » |
|
|
|
Sunucumuzda bu gece saatlerinde önemli bir güncelleme çalışması yapılacaktır. Çalışma yarın öğle saatlerine kadar sürecektir.Bu süre içinde siteye erişim olmayacaktır....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 03 Mar 08, 16:47 » |
|
|
|
bu site yazın patlama yapmazsa ben ben değilim süper bi site görünüş olarak... çok beğendim 1-2 kaliteli siteden biri..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 01 Tem 08, 11:07 » |
|
|
|
sayin adminler site tasarim konusunda yardim edebilirim........corbada bizimde tuzumuz olsun misali basta olmak uzere duvarkagidi tasarlarim......kisacasi herseyyy sitenin su anki goruntusude guzel ama daha janjanlida yapabiliriz........photoshopta iddaliyiz:) 
|
|
|
|
|
|
TRABZONSPORTS
|
|
|
« Yanıtla #38 : 01 Tem 08, 11:17 » |
|
|
|
sayin adminler site tasarim konusunda yardim edebilirim........corbada bizimde tuzumuz olsun misali basta olmak uzere duvarkagidi tasarlarim......kisacasi herseyyy sitenin su anki goruntusude guzel ama daha janjanlida yapabiliriz........photoshopta iddaliyiz:)  Photoshop konusunda uzman kadroyla çalışıyoruz.Fakat daha iddialıyım diyorsanız yaptığınız duvarkağıtlarını vb. bizimle paylaşırsanız sizin hakkınızda daha fazla bilgiye sahip oluruz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 01 Tem 08, 22:55 » |
|
|
|
Photoshop konusunda uzman kadroyla çalışıyoruz.Fakat daha iddialıyım diyorsanız yaptığınız duvarkağıtlarını vb. bizimle paylaşırsanız sizin hakkınızda daha fazla bilgiye sahip oluruz..
tmm elimden geleni yaparim
|
|
|
|
|
|
TRABZONSPORTS
|
|
|
« Yanıtla #40 : 22 Tem 08, 10:46 » |
|
|
|
Trabzonspor siteleri arasındaki en iyi tasarımlı bu site bence. Gayet hoş ve güzel gözüküyor. Yapanları Kutlarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : 28 Tem 08, 20:14 » |
|
|
|
Trabzonspor siteleri arasındaki en iyi tasarımlı bu site bence. Gayet hoş ve güzel gözüküyor. Yapanları Kutlarım.
Övgüleriniz için teşekkürler..Trabzonspor taraftarı herşeyin en iyisine laiktir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 20 Ağu 08, 19:03 » |
|
|
|
hiç istek yok haralde hekes tarafından cok beğeniliyor.. bencede suanlık sitede hersey var. chat falan bencede olmaz cunku hem foruma yazılmaz hemde boyle bir uygulama büyük sitelerde yok.radyo meselesine gelince olsada olu olmasada.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 23 Ağu 08, 16:23 » |
|
|
|
unutulmazların içinde MEHMET ALİ YILMAZ da olmalı bence ! ! !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : 24 Ağu 08, 08:26 » |
|
|
|
unutulmazların içinde MEHMET ALİ YILMAZ da olmalı bence ! ! !
Haklısınız yakın zamanda ekleme yaparız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|