Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..!
Trabzonspor Taraftar Forumu
Duyurular: Skor Tahmin Yarışması Başlamıştır...    TIKLAYINIZ...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
21 Kas 08, 21:14

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: WBC Kıtalararası Şampiyonu Selçuk Aydın  (Okunma Sayısı 1602 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
  « Yanıtla #15 : 02 Eki 08, 23:31 »
hellboy61
Yeni Taraftar
*
Site Puanı: 1

Üzüldüğüm tek bir nokta var o da Selçuk Aydın'ı 5 dakikadan fazla izleyemiyoruz bu aralar..
Müthişsin selçuk aydın  Undecided
  « Yanıtla #16 : 02 Eki 08, 23:32 »
xlarge
Taraftar
*
Yas: 23
Site Puanı: 5

selçuk aydının bir dahaki maçı kimle ve nezaman bilen var mı?
  « Yanıtla #17 : 03 Eki 08, 15:17 »
mehmet
Yeni Taraftar
*
Yas: 25
Site Puanı: 0

Selçuk Aydının Yeni Avatarları Yapılmış Hepsi Süper   Kiss

Çok İyi Poz Veriyo Walla..
  « Yanıtla #18 : 03 Eki 08, 15:32 »
cale61
Yeni Taraftar
*
Yas: 18

trabzon seninle gurur duyuyor sen geleceğin en büyük boksörlerinden olacaksın zaten oldunda...herşey yavaş yavaş :)trabzonspor bayrağınıda dalgalandırıyorsun helal sana aslanım benim...
  « Yanıtla #19 : 10 Eki 08, 23:13 »
yalçın1461
Seyirci
*

Mini Tyson!

Kıtalararası şampiyonluk kemerini takan Selçuk Aydın´ın gözü en yüksekte.

Trabzon’da doğdu, şampiyon oldu... Profesyonel boks kariyerinde 16 maçta 16 zafer kazandı, 13’ü nakavtla. Kıtalararası şampiyonluk kemerini takan Selçuk Aydın’ın gözü en yüksekte.
İlk maçı 1994’teydi
Amatör kariyerine 1994’te Konya’daki Minikler Boks Şampiyonası ile başladı, turnuvayı birincilikle tamamladı. İlk müsabakasında elde ettiği bu derece adeta geleceğin sinyallerini taşımaktaydı. Uzun yıllar amatör olarak boks yaptı, minikler, yıldızlar, gençler ve büyüklerde sayısız başarılar kazandı. Ancak değişen kurallar, kendisinin iddiasıyla ringlerde dönen ‘etik olmayan’ oyunlar ve bu stile uymadığını düşündüğü tarzı onu yavaş yavaş profesyonelliğe kaydırmaktaydı.
‘Haksızlıklar yaşadım’
Amatör boksun da kendisi için yeri ayrıydı, “Benim boksu sevdiğim dönemlerdi. Ayrıca amatör de olsam bu spordan maddi-manevi kazanımlarım oldu. Fakat kendi sınırlarımı zorlamak istiyordum. Bir de son zamanlarda amatör boksta haksızlığa uğradığım ve kanıma çok dokunan şeyler oldu” diyerek alan değiştirme sebeplerini açıklıyordu. Tam da bu küskünlük dönemlerinde kapısı Almanya’dan çalındı, dünya üzerinde popülaritesi girerek artan profesyonel boks teklifi almıştı.
Kemeri Almanya’da taktı
Hemen kabul etti, gurbete gitti. Beklenenden kısa sürede form tutan Selçuk Aydın, kendi tabiriyle asıl alanını bulmuştu. “Amatör boks spor, profesyonel boks dövüştür” diyen Aydın, basamakları hızla tırmanmaya başladı. Ünü giderek yayılıyor, yurt dışında Türkiye’de olduğundan çok tanınıyordu. Ancak son patlamayı geçtiğimiz ay yaptı. 12 Eylül’de Almanya’da ringe çıkan Selçuk Aydın, Rus Mavad Khuzeev’i 2. rauntta nakavt ediyor, Dünya Kıtalararası Yarı Orta Sıklet Boks Şampiyonu oluyordu.
Gözü ABD ringlerinde
Profesyonel boks kariyerinde 16 maçta 16 zafer elde eden (13’ü nakavtla), ringin ‘Mini Tyson’ı olarak anılan Selçuk Aydın’ın yeni hedefi ise zirvenin en tepesi. Kasım ayında bir unvan maçına daha çıkacak olan Aydın kendinden emin, “Maçlarım Avrupa’da da yayınlanıyor, gazeteler yer veriyor. Ülke tanıtımına katkıda bulunduğumu düşünüyorum. Profesyonel boks özellikle ABD’de çok revaçta. Ülkemizi bu alanda temsil eden en başarılı sporcu olmak için uğraşıyorum, başaracağım” dedi.

Trabzonspor aşığı olan Aydın, arkadaşımız Serhat Demirtaş’a konuştu.
Profesyonel kariyeri
TARİH RAKİP SONUÇ
2006 M.Gabris 1.raund nakavt
2006 Bugheata 1.raund nakavt
2006 Ibramov 2.raund nakavt
2007 Alekseevs 2. raund nakavt
2007 Savrinovics Sayıyla
2007 Martynov 1.raund nakavt
2007 Alzugaray 2.raund nakavt
2007 Kovac 3.raund nakavt
2007 Tsybenko 2.raund nakavt
2007 Starkov 6.raund nakavt
2007 Shnip 1.raund nakavt
2007 Boreiko 2.raund nakavt
2008 Vorontsuk 2.raund nakavt
2008 Bakirov Sayıyla
Dünya Şampiyonası
2008 Lewelle Sayıyla
2008 Khuzeev 2.raund nakavt
TOPLAM: 16 maçta 16 galibiyet, 13 nakavt
Serhat DEMİRTAŞ

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/in...ticleId=116860
  « Yanıtla #20 : 11 Eki 08, 10:25 »
Yiğit
Forum Kurucusu
*
Site Puanı: 38

Selçuk Aydın'a sonuna kadar güveniyoruz..

« Yanıtla #21 : 12 Eki 08, 01:24 »
yalçın1461
Seyirci
*

Selçuk Aydın’a tecrübeli rakip

Vedat Alyaz Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonumuz Selçuk Aydın’ın rakibi belirlenirken, karşısına oldukça tecrübeli bir boksör çıkarıldı.

BERLİN’DE- yapılan özel görüşmelerin ardından Dünya Boks Konseyi WBC ve ünlü menajer Ahmet Öner ile rakibin menajerinin yaptıkları anlaşmalar sonucu Amerika’da boks hayatını sürdüren Faslı Said Ouali’nin Selçuk Aydın’a karşı eldiven giymesi kararlaştırıldı. 18 Kasım Salı günü İstanbul’da gerçekleştirilmesi planlanan karşılaşma için bugünden itibaren start verildi. Tüm dünya medyasının ilgiyle izlediği toplantıda alınan karar boks dünyasında büyük heyecan uyandırdı. Rakip Faslı Said Ouali, oldukça tecrübeli bir isim. 1979 doğumlu olan boksör bugüne kadar profesyonel ringlerde 26 kez dövüşmüş ve bunlardan 16’sını nakavtla olmak üzere 24 müsabakayı kazanmayı bilmiş. İki yenilgisi bulunan boksör bunlardan birini nakavtla kaybetmiş. Oula, dünya sıralamasında 10. sırada yer alıyor.

Selçuk Aydın: ‘Bu günü bekliyordum’Koruyla ilgili olarak bir basın açıklaması yapan Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonumuz Selçuk Aydın, ‘Nihayet beklediğim gün geldi. Ben şu anda dünya sıralamasında 28. sırada yer alıyorum, yani rakibimden 18 sıra gerideyim. Önümüzdeki maçı kazanarak 10. sırayı kimin hak ettiğini tüm dünyaya göstereceğim. Henüz dün Almanya’ya döndüm ve hemen çalışmalara başladım. Önümüzdeki maça çok daha iyi hazırlanmam gerektiğini düşünerek yoğun bir kamp dönemine gireceğiz. Benim için hayatımın en ağır antrenmanları başlıyor ancak ben bu fedakârlığı yapmaya hazırım. Hayatım boyunca ülkeme dünya şampiyonluğu yaşatacağım günleri hayal ettim ve nihayet bu günlere doğru büyük bir adım daha atma imkânı buldum. Bayrağımızı dünyanın zirvesine çekerek gölgesinde istiklal marşımızı söyleyeceğimiz günlere az kaldı’ şeklinde düşüncelerini açıkladı.

Menajer Ahmet Öner: ‘Selçuk’a güvenim sonsuz’Selçuk Aydın’ın dünyanın zirvesine hazır olduğunu özellikle vurgulayan ünlü menajer Ahmet Öner, ‘Selçuk 16 maçın hepsini kazanarak kalitesini ispatladı. Dünya ringlerinde büyük bir saygınlık kazandı. Artık bundan sonra dünyanın zirvesini onun için rezerve edeceğiz. Bunun ilk temelini de 18 Kasım’da İstanbul’da atacağız. Selçuk için artık şov zamanı gelmiştir. Tüm boks severleri bu önemli gecede Selçuk’u desteklemeye davet ediyorum. Bu zorlu sınavında sporcumuzu yalnız bırakmayalım. Unutmayalım ki, boksta seyircilerin yaptıkları tezahüratlar sporcunun motivasyon ve başarısında büyük etki yapar’ şeklinde konuştu. Selçuk Aydın için bundan sonra planlanan rakibin ise daha da ilginç olduğunu vurgulayan başarılı menajer, ‘Dünya sıralamasında 3. sırada yer alan ve birkaç federasyonda defalarca dünya şampiyonu olmuş Miguel Angel Cotto’ya karşı dövüştürmeyi planlanıyorum, tabi o zamana kadar Cotto üçüncü sıradaki yerini koruyabilirse’ dedi. Tarihi mücadelenin yayın haklarını almak için dünya televizyon kanalları şimdiden sıraya girdi.Şampiyon bu akşam Vitali Klitschko ile Samuel Peter arasında yapılacak olan dünya şampiyonasını izlemek üzere ünlü menajer Ahmet Öner ve Don King ile birlikte Berlin'e hareket etti.
  « Yanıtla #22 : 22 Eki 08, 00:27 »
yalçın1461
Seyirci
*

"Battle at the Bosporus"

WBC international welterweight champion Selcuk Aydin to face Said Ouali on November 18th in Istanbul
On November 18th 2008 ARENA-CEO Ahmet Öner will once more present world class boxing in Turkey. The bill referred to as "Battle at the Bosporus" at Istanbul's "Ahmet Cömert Spor Salonu" will feature WBC international welterweight champion Selcuk Aydin, middleweight contender Mahir "Lion" Oral and Geman heavyweight prospects Steffen Kretschmann and Konstantin Airich.
"I'm glad that we finally hold a big show in Istanbul after we've already been to Ankara and Trabzon" states Öner. "We will present a great night of boxing with a very exciting main event."
"Mini-Tyson" Selcuk Aydin (16-0, 13kos) is set to defend his WBC international crown against tough contender Said Ouali (24-2, 16 kos). 29-year-old Ouali, born in Morroco and fighting out of Las Vegas, Nevada, is currently rated on #9 in the WBC world rankings while Aydin is rated on #5.
"I don't care about my opponent's name, record or world rank", states Aydin. "I know that a lot of boxers are scared by strong opposition. I don't care about my opponents at all. I am a fighter, a true warrior. Whoever gets in my way will be knocked out. That's it."
If the "Thunderstorm from the Black Sea" ("Karadeniz Firtinasi" as Selcuk is called in Turkey) can overcome Ouali he could earn himself a shot at the world title soon.
"Selcuk definitely got what it takes to become world champion", says Ahmet Öner. "He's got one of the most devastating punches in the division and the absolute willpower to just overwhelm his opponent. When he gets rolling he is extremely hard to stop."
The show from Istanbul will be broadcasted live on Eurosport on November 18th
  « Yanıtla #23 : 22 Eki 08, 11:16 »
Yiğit
Forum Kurucusu
*
Site Puanı: 38

Selçuk Aydın'ın bu maçta ciddi bir rakiple oynayacak olması nedeniyle diğer maçlara nazaran gerçek gücünü görebiliriz..Bu maç kaçmaz..

« Yanıtla #24 : 04 Kas 08, 13:16 »
yalçın1461
Seyirci
*

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Sitemaps | Sitemap | Urllist | Sitemaps1 |Arşiv | Wap | Wap2 | XML | Rss | Etiketler