Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..!
Trabzonspor Taraftar Forumu
Duyurular: Skor Tahmin Yarışması Başlamıştır...    TIKLAYINIZ...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
21 Kas 08, 23:00

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: WBC Kıtalararası Şampiyonu Selçuk Aydın  (Okunma Sayısı 1604 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
  « : 10 Eyl 07, 16:10 »
Webmaster
Site Kurucusu
*
Site Puanı: 84

Gelişmeleri ;
www.selcukaydin.net adresinden takip edebilirsiniz..

Trabzon'un Dünya Boksuna armağanı Selçuk Aydın, son 3 ayda 3 maça çıkacak

Profesyonel Boks yaşantısına Almanya'da devam eden Trabzonlu boksör Selçuk Aydın, Eylül, Ekim ve Kasım ayında çıkacağı maçlara hazırlanıyor. Çıktığı 9 maçta 9 galibiyetin sekizini nakavt ile alan Selçuk Aydın, 19 Eylül'de çıkacağı maçta rakibini nakavt ile mağlup etmek istediğini ifade etti. Karşılaşmada Trabzonspor show yapacağını da dile getiren Aydın, “Bütün karşılaşmalarda Trabzonspor'u ön plana çıkartıyorum. Çünkü Trabzonlu'yum ve Trabzonsporlu'yum. Bunu yaparken hiçbir beklenti içerisinde değilim. Kulübün her türlü ihtiyacımı karşılıyor” dedi.

Dünyanın her yerinde maçlara çıkan Aydın, “21 Eylül'de yapacağım karşılaşma Fox Tv'den yayınlanacak. Bütün Türk halkına ve Trabzon'a muhteşem bir gece yaşatacağım. Çalışmalarım çok iyi gidiyor” diye konuştu.
« Son Düzenleme: 02 Eki 08, 23:34 Gönderen: Yiğit » Logged
  « Yanıtla #1 : 12 Eyl 07, 17:50 »
traßzonlu_maniax
Kıdemli Üye
*
Site Puanı: 52

Trabzon Boks'da Bir Numara
Dalkıran, “Son yıllarda gençliğin çok bozulduğunu görüyoruz. Çocukların internet caferlerde yatıp kalkıyor. Oysa biz gençlerimizi spora teşvik ederek ülke bayrağını yurt dışında temsil etmesini sağlamaya çalışıyoruz” dedi

Yıllardan beri Trabzon boksuna hizmet etmekte olduğunu söyleyen Belediye Boks Antrenörü Nazım Dalkıran, “Bu süre içerisinde sayısız sporcular yetiştirip Avrupa ve Dünya birinciliğini kazandırdık. Yanı sıra madalyalarla döndük. Geriye baktığımda bu sporcuların bir çoğunun Üniversite okuyup bazılarında yurt dışında mastır yapıp boks yapıyorlar.Bir çoğu da Üniversitede Öğretmen oldur” dedi.

Amaçlarının yetiştirdiği bu sporcuları devletin bazı yerlerinde öğretmenliğe kazandırarak kendilerinden sonraki kuşağa antrenörlük yapmalarını sağlamak olduğunu belirten Dalkıran, “Son yıllarda gençliğin çok bozulduğunu görüyoruz. Çocukların internet caferlerde yatıp kalktıklarını görüyorum ve çok üzülüyorum. Oysaki bu gençlerimizi spora gelecek ülke bayrağını yurt dışında temsil etmesini sağlamak istiyoruz. Biz Türkiye'de bir numarayız” diye konuştu.

Maneviyatlı hem de disiplinli gençlik ortaya çıkartmak için çapa sarf ettiğini söyleyen Antrenör Nazım Dalkıran, “Başta Valimiz Nuri Okutan ve devlet kademesinde olan yetkililerin salonları ziyaret edip sporcularımız ile sohbet etmelerini arzu etmekteyiz. Bu gençlik 15 yıl sonra spordan ve saygıdan uzak toplumda kabul görmeyen bir gençlik oltaya çıkacaktır. Buda ülkemiz açısından hiç hoş olmayan bir gelişme olarak karşımıza çıkacaktır” şeklinde konuştu.

Velilerin çocuklarını çok ilgilenen bir spor dalına yazdırılmasını isteyen Dalkıran, “Ruhen ve bedenen hazır olmasında yardımcı olması gerekiyor. Belediyespor kulübünün temsil eden bu sporcular çalışmalarını Trabzon Lilesi yanındaki boks salonunda sürdürüyorlar. Yaşları çok küçük olmalarına rağmen 3 kardeş olmaları yanında çokta yetenekli çocuklar 4-5 sene sonra Türkiye de söz sahibi olacaklarından eminim” ifadelerini kullandı.

GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
  « Yanıtla #2 : 15 Eyl 07, 08:41 »
traßzonlu_maniax
Kıdemli Üye
*
Site Puanı: 52

''Boksta son dönemlerimi yaşıyorum''
 13 Eylül 2007 15:20

Profesyonel boksör Sinan Şamil Sam, boksta son dönemlerini yaşadığını söyledi. Sinan Şamil Sam, boksu bıraktığında ne iş yapmak istiyor?

Profesyonel boksör Sinan Şamil Sam, Ahmet Öner'in sahibi olduğu Arena Boks şirketinin düzenlediği basın toplantısında Türk gazetecelerine yaptığı açıklamada, antrenmanlara devam ettiğini belirterek, ''Ancak ben boksta son dönemlerimi yaşıyorum. Yaşım 33'e geldi. Artık bunu düşünmeye başlıyorsun'' dedi.

Boksu bıraktıktan sonra Türkiye'de at yetiştireceğini belirten Sam,
Almanya'nın başkenti Berlin'de 19 Ekim'de WBC Akdeniz Şampiyonası'nda Hırvat rakibi Ivica Perkovic'le yapacağı maça hazırlandığını söyledi.

Tecrübeli boksör, rakibini tanımadığını ve bu konuda bir şey
söyleyemeyeceğini kaydetti. Sinan Şamil Sam'ın yeni antrenörü Karsten Röwe de Sinan'ın, fiziksel yönden çok iyi olduğunu, aldığı son yenilgilere üzüldüğünü, tekrar eski gücüne kavuşması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Menajeri Ahmet Öner ise Sam'ın aldığı son yenilgiden sonra moralinin bozuk
olduğunu, tekrar ringlere dönmesi için moralinin düzelmesi gerektiğini kaydetti.

Öner, Sinan'ın 19 Ekim'de yapacağı karşılaşmada alacağı galibiyetin moralini
düzelteceğini belirtti.

Arena boks şirketini bir yıl önce kurduğunu ve şimdiye kadar 11 etkinlik
yaptığını belirten Öner, Sinan'ın da ringe çıkacağı Berlin'deki karşılaşmalarda, Oliver Mc Call ile Juan Carlos Gomez'in de WBC Uluslararası Şampiyonyası eleme maçı yapacaklarını söyledi.

Öner, aynı gün Türk boksörler Ahmet Büyükbudak, Alpaslan Aküzüm, Selçuk Aydın ve Mahir Oral'ın da ringe çıkacaklarını belirtti.

GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
  « Yanıtla #3 : 27 Nis 08, 13:43 »
Yiğit
Forum Kurucusu
*
Site Puanı: 38

Aylardır özellikle Trabzonlu boksseverlerin beklediği Arena Box Promotion kemer gecesinde, gecenin en önemli ve en son maçında Selçuk Aydın (şimdi 15-0, 12 nakavt), Güney Afrikalı Lucky Lewele (25-5, 18 nakavt)'yi 118-110,118-110 ve 119-109 puanlarla sayıyla mağlup ederek, kariyerinin ilk hedefi olan WBC Welterweight (Yarı orta siklet) Kıtalararası kemerini kazandı.

Maça kontrollü başlayan Selçuk, hemen tüm maçlarında olduğu gibi yine her dakika yaptığı hücumlarını sergiledi. Hemen hemen tüm rauntlarda rakibine karşı üstünlük kurmayı başaran Mini Tyson Selçuk Aydın, rakibi üzerine hücum planlarını uygularken, rakibinin arada vurduğu yumruklara karşı da gardını sağlam tutarak karşılık verdi.

« Yanıtla #4 : 26 Ağu 08, 13:59 »
xlarge
Taraftar
*
Yas: 23
Site Puanı: 5

Uzayda bile dövüşürüm!
Orta siklette WBC Kıtalararası Boks Şampiyonu olan Selçuk Aydın'ın, daha önce İspanya'da yapması planlanan unvan maçı Almanya'nın Cuxhaven kentine alınırken, Aydın değişiklik hakkında, "Gerekirse uzayda bile çıkar dövüşürüm" dedi.

Değişiklikle ilgili olarak bir açıklama yapan menajer Ahmet Öner, ''Ben ringlere dünya şampiyonu boksörler çıkartıyorum. Benim şampiyonlarıma yaraşır organizasyonlar istiyorum. Ancak ne yazık ki, İspanya'daki yetkili şirket benim sporcularıma yaraşır kalitede bir organizasyon hazırlamamış ve işi ciddiye almamıştı. Bu nedenle karşılaşmayı Almanya'ya alarak bizzat kendim organize ediyorum '' dedi.

KONSANTREM BOZULMAZ
Bu değişikliğin kendi konsantrasyonunu bozmayacağını ifade eden Selçuk ise ''Ben organizasyon işleriyle ilgilenmem, bu konuları menajerim Ahmet Öner halleder, ben ise çıkar dövüşürüm. Benim için yer ve rakip fark etmez. Menajerim ve federasyon kimi karşıma çıkartırsa, ya da kim benim karşıma çıkmak isterse istediği yerde dövüşürüm. Gerekirse uzayda bile çıkar dövüşürüm. Bu değişiklik belki izleyenlerimi etkilemiş olabilir, kendilerinden özür dileriz. Bu tür organizasyonlar kolay değildir ve ne yazık ki bu tür değişikliler bazen yapılmak zorunda'' şeklinde konuştu.

Selçuk, Kugelbake spor salonunda 12 Eylül Cuma günü ilk kez Kıtalararası Boks Şampiyonu unvanını korumak için Dağıstanlı boksör Murad Khuzuev'e karşı mücadele edecek.

FAVORİ SELÇUK AYDIN
Selçuk, Öner'in sahibi olduğu Arena Boxpromotion adlı şirketin Hamburg kentindeki boks tesislerinde Bülent Başer ve Almanya'nın eski milli takim antrenörü olan Karstin Röwer ile birlikte antrenmanlarını sürdürüyor. İki antrenör, iki masör ve bir spor psikologu eşliğinde çalışmalarını sürdüren Selçuk'un karşılaşmayı kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor.
  « Yanıtla #5 : 11 Eyl 08, 21:41 »
Yiğit
Forum Kurucusu
*

Profesyonel Boks'ta (WBC) geçtiğimiz aylarda özel isteğiyle memleketi Trabzon'da ringe çıkan ve Kıtalararası Orta Sıklet Şampiyonu olan Selçuk Aydın, bugün Almanya'da ünvanını korumak için sahne alıyor.

Rus rakibi Marat Khuzrev ile karşı karşıya gelecek olan Aydın, profesyonel boks kariyerinde yaptığı 14 maçı da kazanmayı başardı. Aydın'ın Khuzrev ile maçı Almanya'nın Hamburg kentine 40 kilometre mesafedeki Cuxhavet kasabasında oynanacak. Mücadeleyi Fox TV, Almanya'nın önde gelen televizyonlarından DSF canlı olarak yayınlayacak. Maç, TSİ 23.15'te başlayacak.

« Yanıtla #6 : 12 Eyl 08, 19:18 »
Yiğit
Forum Kurucusu
*

Bu maç kaçmaz ilgilenenlere duyurulur..

« Yanıtla #7 : 12 Eyl 08, 22:34 »
quaresma-61
Fanatik Taraftar
*
Yas: 23
Site Puanı: 11

Birazdan Dövüsecek.. yine yenecek ve trabzonspor bayrağıyla sov yapacaz..  Oynak Muz
  « Yanıtla #8 : 12 Eyl 08, 22:43 »
cale61
Yeni Taraftar
*
Yas: 18
Site Puanı: 0

ooofffffff selcuk aydın adamı nakavt ettii.. hastanelik oldu bi yumrukla.. hala kend,ne gelemedii Smiley
  « Yanıtla #9 : 12 Eyl 08, 22:48 »
Yiğit
Forum Kurucusu
*

Ne olduğunu anlamadam adamı nakavt etti.. :d
Şimdi Amerikada dövüşecekmiş ..
Tebrikler Selçuk Aydın..

« Yanıtla #10 : 14 Eyl 08, 18:59 »
arslaz61
Forum Yöneticisi
*
Site Puanı: 10

tebrikler......selçuk aydın.....

TRABZONSPORTS
  « Yanıtla #11 : 14 Eyl 08, 19:07 »
arslaz61
Forum Yöneticisi
*
Site Puanı: 10

TS'den Kutlama Mesajı

Trabzonspor resmi intrenet sitesi aracılığıyla dün gece rakibi Rus Murad Khzuev'i nakavt ile deviren Selçuk Aydın için bir kutlama mesajı yayınladı.İşte mesaj'WBC Dünya Kıtalararası Orta Siklet ünvan karşılaşmasında, Rus Murad Khzuev'i maçın ikinci raundunda nakavtla yenerek ünvanını koruyan ve bayrağımızı bir kez daha başarıyla dalgalandıran boksörümüz Selçuk Aydın'la gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz.'denildi.

TRABZONSPORTS
  « Yanıtla #12 : 02 Eki 08, 23:14 »
yalçın1461
Seyirci
*
Yas: 25
Site Puanı: 0

Gelişmeleri ;

« Son Düzenleme: 02 Eki 08, 23:23 Gönderen: yalçın1461 » Logged
  « Yanıtla #13 : 02 Eki 08, 23:25 »
Webmaster
Site Kurucusu
*
Site Puanı: 84

Gelişmeleri ;

Tüm Trabzonspor Taraftarları Selçuk Aydın'la gurur duyuyor..
Yakın gelecekte bizlere daha büyük sevinçler yaşatacağına gönülden inanıyoruz..
  « Yanıtla #14 : 02 Eki 08, 23:29 »
Yiğit
Forum Kurucusu
*

Selçuk Aydın için hazırlamış olduğun avatar devamı yakında seri halinde gelecektir..

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Sitemaps | Sitemap | Urllist | Sitemaps1 |Arşiv | Wap | Wap2 | XML | Rss | Etiketler