Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..!
+ Trabzonspor Taraftar Forumu » TTS l TEMSİLCİLİKLER » Yurt Dışındaki Temsilcilikler
 TTS l Almanya

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 ... 3 4 5 6 Yukarı git
Konu: TTS l Almanya  (Okunma Sayısı 8847 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #50 : 23 Ağu 09, 15:32 »
schwarzmeer
Seyirci
Forum:4  Haber:0
Site Puanı: 0  
TTS l Almanya

Selam Ben Augsburgdan
 Bu sayfayi kim hazirladiysa ellerine saglik allah onlara saglik sihhat versin dilekleri kabul olsun.
Gelelim kendimi tanitmaya su dayim yokmu ta yillar önce yani ben simdi 40 yasindayim ama bundan tam 30 sene önce bana bir kart yoladi benim Trabzonsporla tanistirdi cunki o askerdi Vakfikbirde bana anlatirdi izine gelince Trabzonsporun sampiyon oldugu zamanlari derdi heryer bordo mavi ve bende bir sempati basladi derken ben yatip kalktikca asik oldum hani nasil ferhat sirin icin daglari deldi bende Merzifondan yollari asarak Trabzona vardim gercektende öyleymi insa havasini kokladikca hasta oluyormus ayni kanser gibi sonra yilar gecti evlendik Almanyaya geldik derken sevgimiz dahada cok arti ve gun cegtikce cogaldi sigmadi bu kalbe hersene Trabzona gitmek görmek benim en cok istedigim seylerden biriydi derken 3 oglum oldu allah herkese nasip etsin birinin adini babam koydu diger adlarini Burak Ogun Kaan Ünal koydum ama beni en cok uzen hani bir insan nasil en yakini kaybederya ben Ogüne okadar sempatim vardiki adini Ogün koydum oda ayri bir olay oldu cevremde zaten benim herseyim olaydir burda   derken yilar sonra o hic semedigim fenere giti ben 3 gun 3 gece agladim ama ne fayda o giti ama hala ona olan hayranligim gecmis degil  o benim icin ayri bir insan ´Hami benim icin yeri ayri onunlada Trabzonda tesilerde sohbet etmistik  Ünal da ayni yani derken yilar geciyor ben daha da cok Trabzonspora olan sevgim artiyor ve bir gün dögmeciye gitim TRABZONSPORUMUN logosunu yaptirdim.Neymis guhanmis benim icin önemli olan sevgidir 
Ve sonra evimin heryerini bordo maviye boyadim tabagindan kasigina hatta lambalarini yani heryerrini bordo maviye boyadiminsan kendini Mehmet Ali Yilmaz Tesilerinde Saniyor görünce  ve en sonunda adim DELIYE cikti (inanmiyan arkadaslarim Augsburg/ Gersthofene gelip bakabilirler) Hatta resimlerni bile yoluyabilrim
ben diyorum beni bu kadar TRABZONSPOR sevgisini asilayan dayima kiziyorum nedenmi cunki ben artik hasta oldum hemde caresi olmuyan bir hastalikmis iyikide olmusum TRABZONSPORLU
Saygilarimla
 Atkı
usta fazla uzak degiliz bende neu-ulm den alkan cumur.burda duymussundur duymaman imkansiz desem yeridir ULM; NEU-ULM KARADENIZLILER VE TRABZONSPORLULAR KÜLTÜR DAYANISMA VE YARDIMLASMA DERNEGI  var ve bizler hersene ULM de GADIRKA yabiyoruz.geldinizmi bilmem tanisalim bende sizinle danismak isderim.ben augsburg a gelirim benim arkadasim var cumhur juwelium diye dükkani var orda görüsmek ve danismak dilegiyle .
« Yanıtla #51 : 02 Kas 09, 15:26 »
trabzonsıpor
Seyirci
Forum:8  Haber:1
TTS l Almanya

herkese merhaba : )
« Yanıtla #52 : 02 Kas 09, 16:40 »
aloha_61
Site Yöneticisi
Forum:2577  Haber:2
Site Puanı: 48  
TTS l Almanya

herkese merhaba : )
Merhaba siteye hoşgeldiniz inşallah iyi vakit geçirirsiniz...

#25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#
« Yanıtla #53 : 26 Kas 09, 03:30 »
Tasova,li
Fanatik Taraftar
Forum:262  Haber:119
Site Puanı: 7  
TTS l Almanya

Arkada$lar Almanya temsilcileri kim Huh? Selamlar ....

Eger yeniden bir takim tutma sansim olsa Realmadrid,i deyil Yine TRABZONSPOR,u tutardim.
« Yanıtla #54 : 26 Kas 09, 12:30 »
aloha_61
Site Yöneticisi
TTS l Almanya

Arkada$lar Almanya temsilcileri kim Huh? Selamlar ....
As şuanda Almanya temsilciğimiz bulunmamaktadır ama ilk adımı siz atabilirsiniz...

« Yanıtla #55 : 30 Kas 09, 09:21 »
Tasova,li
Fanatik Taraftar
TTS l Almanya

As şuanda Almanya temsilciğimiz bulunmamaktadır ama ilk adımı siz atabilirsiniz...
Kabulüm,dür karde$im ... Atkı

Eger yeniden bir takim tutma sansim olsa Realmadrid,i deyil Yine TRABZONSPOR,u tutardim.
« Yanıtla #56 : 30 Kas 09, 10:31 »
aloha_61
Site Yöneticisi
TTS l Almanya

Kabulüm,dür karde$im ... Atkı
Öncelikle bulunduğunuz yerde bir grup oluşturmalısınız ve bu grubu siteye yönlendirmelisiniz o zaman temsilcilik oluşacaktır..

« Yanıtla #57 : 20 Ara 09, 21:09 »
Tasova,li
Fanatik Taraftar
TTS l Almanya

Öncelikle bulunduğunuz yerde bir grup oluşturmalısınız ve bu grubu siteye yönlendirmelisiniz o zaman temsilcilik oluşacaktır..
Hmm gurup kurmam gerekiyorsa o zor oturdugum yerde ben tek Türküm inanmasi zor gibi ama malesef öyle .Saglik olsun..

« Yanıtla #58 : 12 Mar 10, 15:21 »
trabz10sporlu
Yeni Taraftar
Forum:26  Haber:0
TTS l Almanya

merhaba
Sayfa: 1 ... 3 4 5 6 Yukarı git
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Sitemaps Sitemap Urllist Sitemaps1 Arşiv Wap Wap2 XML Rss Etiketler
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!