« : 21 Ara 09, 14:37 » |
|
|
sevgili bayan arkadaşlar burası bize özel sohbet yerimiz.tanışıp kaynaşalım ben Sevda Trabzonluyum ve Köln de yaşıyorum .fanatik bir trabzonsporluyum
|
BU DUNYADA IKI SEVDAM VAR,,BIRI TRABZONUM,,BIRI TURKIYEM,,,
|
|
|
« Yanıtla #1 : 23 Ara 09, 17:34 » |
|
|
Bu başlığın açılması iyi olmuş inşallah bayan üyelerimiz bu başlığı sürekli aktif tutar.. 
|
#25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#
|
|
|
« Yanıtla #2 : 24 Ara 09, 19:41 » |
|
|
mrb bende samsunda yaşıyorum,konyada okuyorum.Trabzonluyum(Araklı).Bende fanatik Trabzonsporluyum her Trabzonlu gibi 
|
Cümleler doğrudur sen doğru isen Doğruluk bulunmaz SEN eğri isen!!!
|
|
|
« Yanıtla #3 : 24 Ara 09, 19:43 » |
|
|
mrb bende samsunda yaşıyorum,konyada okuyorum.Trabzonluyum(Araklı).Bende fanatik Trabzonsporluyum her Trabzonlu gibi  aramıza hoşgeldin fırtına kız herzaman aktif olmanı dilerim 
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 24 Ara 09, 19:59 » |
|
|
teşekkür ederim 
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 24 Ara 09, 20:17 » |
|
|
mrb bende samsunda yaşıyorum,konyada okuyorum.Trabzonluyum(Araklı).Bende fanatik Trabzonsporluyum her Trabzonlu gibi  Aramıza hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz..
|
#25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#
|
|
|
« Yanıtla #6 : 24 Ara 09, 21:02 » |
|
|
Sizin gibi üyeler olduğu sürece başımız yere gelmez..Devam bayanlar.. 
|
"Gördünüz işte bu takıma yenilmiştik,Bugünde yenilebilirdik,Allah'tan tecrübesizdiler.Bu maçtan sonra kupayı alacağımıza inanıyorum.Sanmıyorum ki bir daha böyle bir takım karşımıza çıksın..."
Boby Paisley
|
|
|
« Yanıtla #7 : 02 Oca 10, 11:34 » |
|
|
Sizin gibi üyeler olduğu sürece başımız yere gelmez..Devam bayanlar..  teşekkürler 
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 01 Mar 10, 11:37 » |
|
|
mrb bende TRABZONLUYUM,kastamonuda yaşıyorum,,hem memleket aşıgı hem TRABZONSPORUN fanatık taraftarıyımm,,,inş bu şayfanın dewamlılıgı olur :)) hayırlı olsun hepımıze :) 
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 01 Mar 10, 18:03 » |
|
|
hoş geldin aramıza gülizar61 
|
|
|
|
|