« : 28 Eyl 08, 11:52 » |
|
|
|
Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Konyaspor maçı ile ilgili yorumlarınız..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Eki 08, 09:59 Gönderen: Riquelme »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 28 Eyl 08, 12:02 » |
|
|
|
yeneriz yaa konyayı su antalya macının ılk 15 dk gıbı oynarsak jefferson a bi 3 atarız
|
|
|
|
|
|
KiM Olursan OL Sonunda EL Kadar Bİ Mermere İKİ Satırlık YAZI OLursun
|
|
|
« Yanıtla #2 : 28 Eyl 08, 12:17 » |
|
|
|
Konyaspor kendi sahasında açık futbol oynuyor bu maç bol gollü biter gibi geliyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 28 Eyl 08, 12:20 » |
|
|
|
konyasporu yakınenen tanıyorum trabzonspor en büyük maçları.. ama isaac gibi bir forvetimiz varken dağıtırız. 
|
|
|
|
|
|
TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM
|
|
|
« Yanıtla #4 : 28 Eyl 08, 13:13 » |
|
|
|
bence bu maç tehlikeli konyaspor bi gol bulursa ve defansa çekilirse en fazla berabera kalırız ama erken dakikalarda gol bulursak risk alacaklardır ve defansı boşlayacaklardır bizde ısaac gökhan umut gibi hızlı ve üretken oyuncularımızla sonuca gidebiliriz diye düşünüyorum sizce nasıl düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 28 Eyl 08, 16:28 » |
|
|
|
en korktuğum maçlar serisine giriyoruz bi konya bide gs deplasmanı sırasıyla. konyaspor maçı kesinlikle zor gececek 3 puan alırsak sahane olur. bu önümüzdeki 2 maçtan 4 puan güzel 6 puan süper olur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 28 Eyl 08, 16:43 » |
|
|
|
en korktuğum maçlar serisine giriyoruz bi konya bide gs deplasmanı sırasıyla. konyaspor maçı kesinlikle zor gececek 3 puan alırsak sahane olur. bu önümüzdeki 2 maçtan 4 puan güzel 6 puan süper olur..
evet bencede öyle olur ama bence 4 puan alırız gibime geliyo gs ile 1-1 berabere kalırız. ama 6 puan alırsak iki maçtan dediğin gibi quaresma-61 şahane olur ve ilk devreyi lider bile kapatabiliriz ama bjk fb gs ile oynayacağımız maçlarda etkili olcak şampiyon olmamızda
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Eyl 08, 16:52 Gönderen: Yiğit »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 28 Eyl 08, 16:55 » |
|
|
|
konyaspor maçını da kayıpsız atlatırsak futbolcularımız daha da hazır olur ve kendilerine güvenleri iyice artar.bu da galatasaray maçı için çok ama çok olumlu olur.ama konyaspor engelini mutlaka aşmamız gerek.bu tip maçları mutlaka kayıpsız atlatmalıyız.daha erken olacak ama bu tip maçlarda puan kaybına kesinlikle tahamülümüz yok.çünkü takım gerçekten kendine çok güveniyor.bunu antalyaspor maçında gördük.bu arada antalyaspor maçından da çok korkuyordum ama çok şükür atlattık.inşallah hep böyle iyi oynayarak kazınırız...şampiyon trabzonspor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 28 Eyl 08, 16:57 » |
|
|
|
konyaspor maçını da kayıpsız atlatırsak futbolcularımız daha da hazır olur ve kendilerine güvenleri iyice artar.bu da galatasaray maçı için çok ama çok olumlu olur.ama konyaspor engelini mutlaka aşmamız gerek.bu tip maçları mutlaka kayıpsız atlatmalıyız.daha erken olacak ama bu tip maçlarda puan kaybına kesinlikle tahamülümüz yok.çünkü takım gerçekten kendine çok güveniyor.bunu antalyaspor maçında gördük.bu arada antalyaspor maçından da çok korkuyordum ama çok şükür atlattık.inşallah hep böyle iyi oynayarak kazınırız...şampiyon trabzonspor...
doğru diyosun dogukan arkadaşım haklısın şampiyon TRABZONSPOR OLUR İNŞALLAH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 28 Eyl 08, 16:59 » |
|
|
|
korkmayan kalede yabancı yok her sut gol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 28 Eyl 08, 17:02 » |
|
|
|
DOĞRU DİYOSUN KALEDE JEFFERSON VAR AMA PENALTILARI KURTARIR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 28 Eyl 08, 17:08 » |
|
|
|
korkmayan kalede yabancı yok her sut gol
oyle diyosunda bence tolgadan iyi kaleci jeferson antalya maçında 2 sut geldi 2 side gol. ondan önceki maçlarda şut gelmediği için gol yememişti en önemli sorunlarımızdan biri kale..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 28 Eyl 08, 17:20 » |
|
|
|
oyle diyosunda bence tolgadan iyi kaleci jeferson antalya maçında 2 sut geldi 2 side gol. ondan önceki maçlarda şut gelmediği için gol yememişti en önemli sorunlarımızdan biri kale..
kaleye slyva gecer bu maç ersun hoca gormustur tolgayı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 28 Eyl 08, 17:48 » |
|
|
|
Kalede Tonynin olması defansımızı da sağlamlaştırır bence. Deneyimli şampiyonluklar yaşamış bir kaleci. Defansımızla iyi anlaşacaklarını tahmin ediyorum. 
|
|
|
|
|
|
TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM
|
|
|
« Yanıtla #14 : 28 Eyl 08, 19:13 » |
|
|
|
Kalede Tonynin olması defansımızı da sağlamlaştırır bence. Deneyimli şampiyonluklar yaşamış bir kaleci. Defansımızla iyi anlaşacaklarını tahmin ediyorum.  sana katılıyorum abi bencede tolga yine eski günlerine dönüşünün sinyalini verdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|