Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..!
+ Trabzonspor Taraftar Forumu » TTS l TRABZONSPOR » Medya
 TRT l Stadyum

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 Yukarı git
Konu: TRT l Stadyum  (Okunma Sayısı 548 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 16 Ağu 09, 21:56 »
Blackened
Site Yöneticisi
Forum:1742  Haber:1
Site Puanı: 32  
TRT l Stadyum

Program hakkındaki görüşleriniz?

"Gördünüz işte bu takıma yenilmiştik,Bugünde yenilebilirdik,Allah'tan tecrübesizdiler.Bu maçtan sonra kupayı alacağımıza inanıyorum.Sanmıyorum ki bir daha böyle bir takım karşımıza çıksın..."

Boby Paisley
« Yanıtla #1 : 16 Ağu 09, 21:57 »
Blackened
Site Yöneticisi
Neden Fatih Tekke bağırılıyor ki

TRT'de Bizim Stadyum Programında Mehmet Demirkol ve Hakan Şükür Diyarbakır yenilgisi ile ilgili Trabzonspor'u masaya yatırdılar.

DİYARBAKIR'A KARŞI FAZLASIYLA KONTROLLÜ OYUN OYNANDI

Mehmet Demirkol, Trabzonspor'da geçen seneden gelen bir iç saha sıkıntısı olduğunu belirterek, “Bu sorun sezonun 2. haftasında kendi sahalarında oynanan Diyarbakır maçı yenilgisi ile baş gösterdi. Trabzonspor'u çok iyi bilen Ziya Doğan'a karşı oynandı. Fazlasıyla kontrolü bir oyun anlayışlıyla sahaya çıkıldı” dedi.

FATİH TEKKE BAĞIRILMASINA ANLAM VEREMİYORUM

Trabzonspor Diyarbakır maçında ceza sahası içinde gol pozisyonu bulmakta sıkıntı yaşadığını ifade eden Demirkol, “Umut Bulut'a fazla yüklenilmesine anlam veremiyoruz. Tribünlerin Fatih Tekke bağırmasına anlam veremiyoruz. Umut Bulut'a bu kadar neden yükleniliyor” diye konuştu.

FATİH TRABZONSPOR'UN GOL SORUNUNU ÇÖZEMEZ

Fatih Tekke'nin Trabzonspor'dan neden gitti, baskı yüzünden gitmedi mi diyen Demirkol, “ Fatih Tekke'nin kaç şampiyonluğu var, bordo mavili takımda yok, sadece Zenit'te var. Fatih Tekke olsa Trabzonspor'un gol sorunu çözülür diyemeyiz. Bunu söylemek sadece işin kolayına kaçmaktır” dedi.

TRABZONSPOR'DA ORTA SAHA SORUNU VAR

Hakan Şükür ise oyunun ilk 30 dakikasında Trabzonspor'un seyirci coşkusuyla baskı yaptıklarını kaydederek, “ Bordo mavili takım geçen sezon kötü oynadıkları maçta geriye düştükleri zaman kazanmasını biliyordu, bu sezonda bu çizgi devam ediyor. Ziya Doğan gibi Trabzonspor'u bilen bir takıma karşı oynandı ve oyun kilitlendi. Trabzonsporun kadrosunda büyük eksiklik var, Alex gibi oyuncuları yok, Alanzinho çok kanatlara gidiyor. Umut Bulut'a yüklenerek bazı şeylerin üstü örtülüyor.Trabzonspor'un oyun kurgusunda bir sıkıntı var.  Oyun kurgusunda sorun var. Trabzonspor'da orta saha sıkıntısı var. Trabzonsporun sorunu tribünler çözecek diye düşünüyorum” diye konuştu.

Sizin için söylemesi kolay..Asıl acıyı çeken biz Trabzonspor'lularız..

"Gördünüz işte bu takıma yenilmiştik,Bugünde yenilebilirdik,Allah'tan tecrübesizdiler.Bu maçtan sonra kupayı alacağımıza inanıyorum.Sanmıyorum ki bir daha böyle bir takım karşımıza çıksın..."

Boby Paisley
« Yanıtla #2 : 13 Ara 09, 22:27 »
aloha_61
Site Yöneticisi
Forum:2531  Haber:2
Site Puanı: 45  
"Güneş ile seve seve çalışırım"

TRT'de Stadyum programında yorumculuk yapan Hakan Şükür'e Şenol Güneş'in yardımcılığına ne dersiniz sorusu üzerine şunları söyledi:

ŞENOL GÜNEŞ İLE ÇALIŞMAK İSTERİM

“Şenol hoca çok beğeniyorum. Şenol Güneş ile çalışmak keyif vericidir ve kendisinden çok şey öğrenmek isterim ve de Şenol Güneş ile çalışmak isterim, kim istemez ki”

GÜNEŞ ASKER ARKADAŞIM

Ömer Üründür de Şenol Güneş'in kendisinin asker arkadaşı olduğunu ifade ederek, “Şenol hoca ve Turgay ile birlikte Burdur'da askerlik yaptık. Benim gençliğimdeki takımlarından birisi Trabzonspor'du, bunun yanında Göztepe ve Eskişehir maçlarını kaçırmazdım. Özellikle Trabzonspor'un maçlarını hiç kaçırmazdım”

#25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#
« Yanıtla #3 : 14 Ara 09, 22:42 »
Blackened
Site Yöneticisi
TRT l Stadyum

Evet,programı izliyordum bir taraftar sormuş Hakan'a soruyu Hakan severek çalışırım diyor ama teklif gelme durumunda iş değişir..Cheesy

Boby Paisley
« Yanıtla #4 : 14 Ara 09, 22:50 »
quaresma-61
Kıdemli Üye
Forum:807  Haber:101
Site Puanı: 10  
TRT l Stadyum

Evet,programı izliyordum bir taraftar sormuş Hakan'a soruyu Hakan severek çalışırım diyor ama teklif gelme durumunda iş değişir..Cheesy
hakan şükür'ü her ne kadar gs oyuncusu olsada severim
« Yanıtla #5 : 29 Ara 09, 15:29 »
Yiğit
Site Kurucusu
Forum:5647  Haber:107
Site Puanı: 72  
TRT l Stadyum

hakan şükür'ü her ne kadar gs oyuncusu olsada severim

Aynen, kişiliği tartışılmaz..

¤ вîzє нєя чєя ~ ~ ¤
« Yanıtla #6 : 29 Ara 09, 16:28 »
Tasova,li
Fanatik Taraftar
Forum:262  Haber:119
Site Puanı: 7  
TRT l Stadyum

Ben öyle dü$ünmüyorum Hakan $ükür temiz karakterli bir oyuncu teklif yapilsa ko$arak gelir Trabzonspora diyorum...

Eger yeniden bir takim tutma sansim olsa Realmadrid,i deyil Yine TRABZONSPOR,u tutardim.
« Yanıtla #7 : 29 Ara 09, 16:45 »
Blackened
Site Yöneticisi
TRT l Stadyum

Ben öyle dü$ünmüyorum Hakan $ükür temiz karakterli bir oyuncu teklif yapilsa ko$arak gelir Trabzonspora diyorum...
Ama açık açık gelirim demedi..Şenol hoca nın deneyiminden faydalanmak gerek falan diye geçiştirdi..Cheesy

Boby Paisley
« Yanıtla #8 : 29 Ara 09, 16:59 »
Tasova,li
Fanatik Taraftar
Forum:262  Haber:119
Site Puanı: 7  
TRT l Stadyum

O programi bende seyrettim gs,de bu yönetimle Hakan $ükür arasindaki sogukluk münasebeti ile gs adina bir$ey olmayacagi ortada fb ve bjk saten cok tutucu camialar hoca yardimciligi icin kendi eski oyuncularindan ba$kasini almazlar saniyorum . Hakan $ükür,ün Trabzonspor,a olan sempatisi $enol haca gibi bir tercübe ve para ile birle$ince neden olmasin kariyer icin iyi bir ba$langic saniyorum yanli$mi ??

Eger yeniden bir takim tutma sansim olsa Realmadrid,i deyil Yine TRABZONSPOR,u tutardim.
« Yanıtla #9 : 31 Oca 10, 22:10 »
fish_bone
Site Yöneticisi
Forum:2327  Haber:47
Site Puanı: 22  
TRT l Stadyum

Yine özür diLemek size düştü. Her nekadar TRT'ye sinir oLsakta teşekkürLer. Ama dediğiniz gibi hiç bir zaman sizLe aLakaLı yazmayan köşe yazarLarı hata oLunca sizi yerden yere vurmaLarı gerçekten ayıp. TS-Ordu maçıyLa iLgiLi resim biLe koymayan gazeteLerin, maçın yıLdız tabLosu kadar sizi eLeştirmesi ayıp. Herşeye rağmen ben kendi adıma Standyum programını seviyorum.

Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!
Sayfa: 1 Yukarı git
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Sitemaps Sitemap Urllist Sitemaps1 Arşiv Wap Wap2 XML Rss Etiketler
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!