« : 24 Ağu 08, 16:26 » |
|
|
|
« Yanıtla #1 : 25 Ağu 08, 19:57 » |
|
|
|
baska maçlar war m?
-------------------------YAKINDA TRABZONSPOR BELGESELI SIZINLE BULUSUYOR.KURULUS,MÜZE,STAD,UNUTULMAZ OYUNCULAR,MUTHIS TARAFTAR GORUNTULRI,IBRETLIK NOTLAR,BIRBIRINDEN GUZEL 250 YAKIN GOL,88 DEGISIK GORUNTU,500 GECKIN FOTORAFLA YAKINDA SPEEDYKURAF İMZALI BELGESEL SIZINLE.Bekleyın..........
|
|
|
|
|
|
KiM Olursan OL Sonunda EL Kadar Bİ Mermere İKİ Satırlık YAZI OLursun
|
|
|
« Yanıtla #2 : 25 Ağu 08, 19:59 » |
|
|
|
Şuanda elimde yok..ama buldukça sizlerle paylaşacağım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 25 Ağu 08, 21:20 » |
|
|
|
baska maçlar war m? -------------------------YAKINDA TRABZONSPOR BELGESELI SIZINLE BULUSUYOR.KURULUS,MÜZE,STAD,UNUTULMAZ OYUNCULAR,MUTHIS TARAFTAR GORUNTULRI,IBRETLIK NOTLAR,BIRBIRINDEN GUZEL 250 YAKIN GOL,88 DEGISIK GORUNTU,500 GECKIN FOTORAFLA YAKINDA SPEEDYKURAF İMZALI BELGESEL SIZINLE.Bekleyın..........
Hadi bakalım videolarını bekliyoruz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 26 Ağu 08, 09:50 » |
|
|
|
7-1 yenildiğimiz BJK maçı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 26 Ağu 08, 10:40 » |
|
|
|
Abi buluruz dedim ama yenildiğimiz maçları bulamam...bulsam bile bilgisayar izin vermez ki..hem bak başlığın adı unutulmaz maçlar..Ben o maçları unuttum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 26 Ağu 08, 10:58 » |
|
|
|
Hadi bakalım videolarını bekliyoruz...  abi sende vıdo foto fılan paylasırmısın geneldekı trabzonspor belgeselı konusunda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 26 Ağu 08, 12:01 » |
|
|
|
Tabiki paylaşırım....Çalışmaların için başarılar dilerim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 26 Ağu 08, 13:53 » |
|
|
|
abi sende vıdo foto fılan paylasırmısın geneldekı trabzonspor belgeselı konusunda
O kadar reklam yaptın birde beğenilmezse düşünemiyorum  inşallah güzel birşey ortaya çıkar.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 26 Ağu 08, 14:29 » |
|
|
|
sı z destek oluın begenılır bende epeyce war ama kaynak daha olsun taraftarın sıtegıyle olsun ıstıyorum
-------------------------YAKINDA TRABZONSPOR BELGESELI SIZINLE BULUSUYOR.KURULUS,MÜZE,STAD,UNUTULMAZ OYUNCULAR,MUTHIS TARAFTAR GORUNTULRI,IBRETLIK NOTLAR,BIRBIRINDEN GUZEL 250 YAKIN GOL,88 DEGISIK GORUNTU,500 GECKIN FOTORAFLA YAKINDA SPEEDYKURAF İMZALI BELGESEL SIZINLE.Bekleyın.......
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Ağu 08, 14:31 Gönderen: speedykuraf »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 26 Ağu 08, 15:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 26 Ağu 08, 15:40 » |
|
|
|
bana resımden cok goruntu lazım ,sole guzel muzıkler lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 27 Ağu 08, 16:51 » |
|
|
|
bana resımden cok goruntu lazım ,sole guzel muzıkler lazım
nasıl videolar istiyon nostarjimi yoksa 5 seneye kadar olan videolarımı eğer izleyipde indiremediğin videolar varsa ben sana yardımcı olurum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|