Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..!
+ Trabzonspor Taraftar Forumu » TTS l TRABZONSPOR » Tribün
 TrabzonLu GençLer Grubu

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 2 3 4 Yukarı git
Konu: TrabzonLu GençLer Grubu  (Okunma Sayısı 4925 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #30 : 18 Şub 10, 19:40 »
TSunami.1967
Yeni Taraftar
Forum:27  Haber:0
Site Puanı: 1  
TrabzonLu GençLer Grubu

Bu grubun adını duymuştum ama hakkında fazla bilgim yok. Trabzonsporumuzu desteklesin yeter benim için.
« Yanıtla #31 : 16 Mar 10, 00:46 »
m.can
Seyirci
Forum:2  Haber:0
Site Puanı: 0  
TrabzonLu GençLer Grubu

İyisiyle kötüsüyle, sevinciyle üzüntüsüyle bir sezonu daha geçiriyoruz. Bu sene açıkçası ligde fazla bir iddaamız kalmadı. Bunu söylerken matematiksel olarak hala şansımızın var olduğunu göz önünde bulunduruyoruz tabi ki, ama işimiz biraz zor. Kupada ise yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz, inşallah kupayı bu sene sekizinci kez müzemize götüreceğiz.

Hepinizin bildiği gibi bu hafta sonu kendi sahamızda Galatasaray ile karşılaşacağız. Son senelerde hepimiz büyük takımlarla oynanan maçlarda galibiyete hasretiz. Bu hafta sonu inşallah bu zinciri kıracağız. Bu yolda hepimize bir takım görevler düşmektedir. Desteklemeden hesap sorma alışkanlığımızı bırakmalıyız. Bu maçta diğer tribünlerdeki taraftarlardan ricamız bizlere katılmaları ve desteğimize eşlik etmeleridir. Malumunuz bu sene yönetim maraton tribününe grup vermedi ve maraton tribünü adeta çekirdekçi tribününe döndü. Çoğu zaman eleştiriliyoruz; stattan ses çıkmıyor, herkes uyuyor, taraftar destek vermiyor… Aslında biz bu eleştiriyi Trabzonlu Gençler grubu olarak üzerimize almıyoruz, biz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Bu konuda en büyük suçlu yönetimdir.

Taraftar gruplarını kalearkası tribünlerinin dört köşesine dağıtan zihniyettir. Grupların köşelere dağıtılması bu sessizlikte başrol oynamıştır. Belirttiğimiz gibi maraton tribününe de grup verilmemesi sonucu stat bu hale geldi. Mevcut tribünde bulunan camlar da sesi fazlasıyla etkilemektedir. Bu soruna da bir çare bulunmalıdır.Yönetim taraftar bütünleşmesi sağlanmalıdır. Taraftarı sadece ''para'' olarak görme devri sona ermelidir. Taraftarla iç içe olunmalı, derdiyle hüzünlenilmeli, sevinciyle sevinilmeli. Taraftar sahipsiz bırakılmamalıdır. Deplasmanlarda olsun sahamızda olsun taraftarın sorunlarıyla ilgilenilmelidir. İşin özü; bu gibi kolaylıkla aşılabilecek sorunlar halledilmelidir. Bu maçta tüm taraftarlarımızdan ve üyelerimizden isteğimiz; herkesin maça atkılarıyla ve formalarıyla gelmesi, takımımıza elinden geldiğince itici güç olmasıdır.

Saygılarımla

Trabzonlu Gençler Grubu Lideri Mehmet Fındıkçı

90 Dakika Bağırmayacak, Çekirdek Çıtlatacak, Takımı Desteklemeyecek, DeğiL Kombine Almak, Stada Girmeden
Sinamaya Gitsin..!!!
Sayfa: 1 2 3 4 Yukarı git
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Sitemaps Sitemap Urllist Sitemaps1 Arşiv Wap Wap2 XML Rss Etiketler
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!