Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..!
Trabzonspor Taraftar Forumu
Duyurular: Skor Tahmin Yarışması Başlamıştır...    TIKLAYINIZ...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
21 Kas 08, 10:18

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Rekabet arttı.  (Okunma Sayısı 226 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
  « : 16 Tem 08, 14:02 »
arslaz61
Forum Yöneticisi
*
Site Puanı: 10

Song, Giray, Egemen, Cale, Colman, Serkan, Selçuk, Gökhan ve Yattara’ya ilk 11 için garanti gözüyle bakılıyor. Hüseyin, Tayfun, Ceyhun, Sami ve Umut önemli alternatifler olarak dikkat çekiyor.

Rekabet Başarı Getirir

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını Gerede`de sürdürürken, Teknik Direktör Ersun Yanal`ın kafasında da ilk on bir yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Defansı, Song, Giray ve Egemen`den oluşturması beklenen genç çalıştırıcının, orta sahada ise Serkan Balcı ve Manisaspor`dan transfer edilen Selçuk İnan ile Arjantinli Gustovo Colman`a görev vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yanal, idman maçlarında birlikte oynattığı üç futbolcuyla sık sık görüşmeler yapıp, onlardan neler beklediğini anlatıyor. Yanal’ın diğer bankoları sol kenar için Cale ve forvet için Yattara ile Gökhan Ünal.

Hüseyin Çok Değişti

Daha sezon başı hazırlıklarında Ersun Yanal elindeki zengin malzemeyi en iyi şekilde kullanmanın planlarını yapıyor. Takım kaptanı Hüseyin Çimşir alternatifi bol kadroda geçen yılki oyunundan daha farklı olarak ön plana çıkıyor. Yanal’ın forma için zorlanacağı isimlerin başında hiç kuşku yok ki büyük umutlarla alınan Ceyhun Gülselam olacak.

Tayfun Cora ve Umut Bulut daha şimdiden forma stresi yaşıyor. Hollanda liginden alınan sol kenar Sami ise Gerede kampında gösterdiği performansla “Ben de varım” dedi. Atkı
« Son Düzenleme: 16 Tem 08, 14:11 Gönderen: Yiğit » Logged

TRABZONSPORTS
  « Yanıtla #1 : 16 Tem 08, 14:17 »
Yiğit
Forum Kurucusu
*
Site Puanı: 38

Hüseyin'in değişmesine gerek yok herkes onun bir nasıl topcu olduğunu gayet iyi biliyor..Bu sene kulübeye mahkum olur...

« Yanıtla #2 : 16 Tem 08, 20:16 »
gurbet61
Yeni Taraftar
*
Yas: 26
Site Puanı: 0

Hüseyin'in değişmesine gerek yok herkes onun bir nasıl topcu olduğunu gayet iyi biliyor..Bu sene kulübeye mahkum olur...

Aynen katiliyorum Yigit Arkadasa fakat bu kadroda zefer yelenin ben forma sansi yakalayablecegine inaniyorum nede olsa alt yapisi avrupadan.. ve direnc gucu yuksek bir lig olan Bundesliga dan geldi.. Iyi cok Iyi bir transfer benim Zaferi ciplak gozle izleme sansim oldu.. cidden ayaklarina hakim ve teknik bir vurus stili var . Olsun tatli bir Rekabet herzaman guzeldir.. yeterki takim icerisinde ic huzur balans saglanmali.. buda teknik ekibin isi..

:.....Zaman Akip Gidiyor.....:
  « Yanıtla #3 : 07 Eki 08, 17:31 »
FarukAkhan
Ziyaretçi
Site Puanı: 0

Şimdi de Yattara kaldı ilerde tam bi forma savaşı olur.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Sitemaps | Sitemap | Urllist | Sitemaps1 |Arşiv | Wap | Wap2 | XML | Rss | Etiketler