« : 07 Haz 07, 10:08 » |
|
|
|
Trabzonspor’un yeni transferi Daudo Jabi’yi hocası Bülent Korkmaz’a sorduk:
Bordo-Mavili takımın çok iyi bir transfer yaptığını belirten Korkmaz, Gineli futbolcuyu “Düzgün, sessiz, işini yapan, kademesi mükemmel, hücumu düşünen, iyi orta yapabilen, şut atan bir oyuncu” şeklinde yorumladı
DOĞRU TESPİT YAPMIŞIM
Trabzonspor’un 11 Haziran’da resmi sözleşme imzalayacağı Jabi’yi hocası Bülent Korkmaz anlattı. Gineli futbolcuyu geçtiğimiz sezon ortasında Mısır’da yapılan Afrika kupasında keşfettiğini belirten Korkmaz eski öğrencisiyle ilgili olumlu ifadeler kullandı. Bülent Korkmaz bu şampiyonada Jabi ile birlikte G.Birliği’nde oynayan Draman’ı çok beğendiğini belirterek, “Jabi’yi Erciyes’e, Draman’ı ise G.Birliği ne aldırdım. İkisi de beni mahcup etmedi. Ne kadar doğru tespitler yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum” dedi.
İDAEL BİR SAĞ KENAR
Bülent Korkmaz, Jabi’nin ideal bir sağ kenar oyuncusu olduğunu belirterek, “Düzgün, sessiz, sakin, işini yapan, kademe anlayışı iyi olan, hücuma çıkmayı seven, şut atabilen, iyi orta yapabilen, ideal bir sağ bek oyuncusu. İnşallah Trabzonspor’a faydalı olur. Jabi’yi ben almak istedim, fakat Yattara onu etkilemiş ve tercihini ondan yana kullanmış. Hayırlı olsun, o başarılı olursa ben mutlu olacağım. Adından söz ettireceğinden de eminim” diye konuştu.
|
|
|
|
|
|
GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
|
|
|
« Yanıtla #1 : 07 Haz 07, 15:37 » |
|
|
|
inşallah öle olur başarılı olursa yattara gibi onuda severiz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 07 Haz 07, 16:09 » |
|
|
|
bence yattara gibi hiç kimseyi sevemeyiz cunku yattara ayrı bi adam çok sempatik..ve çok yetenekli..bence dunyada boyle bi adam yok...yattara futbolu bizde bırakacak ve teknik ditoktÖr olacak 
|
|
|
|
|
|
trabzonspor nickim değiştirildi....
|
|
|
« Yanıtla #3 : 07 Haz 07, 16:24 » |
|
|
|
bence yattara gibi hiç kimseyi sevemeyiz cunku yattara ayrı bi adam çok sempatik..ve çok yetenekli..bence dunyada boyle bi adam yok...yattara futbolu bizde bırakacak ve teknik ditoktÖr olacak  yattara çok muhteşem bir oyuncu dediğiniz gibi ama devamlılığı yok devamlılığı olsa onu barcelona milan alırdı bizde kalamazdı yani o yüzden yattara yı bu kadar da met etmeyelim biz şampiyon olmak istiyorsak yattaranındevamlı güzel oynaması lazım
|
|
|
|
|
|
GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
|
|
|
« Yanıtla #4 : 07 Haz 07, 21:07 » |
|
|
|
ha bu kimdir nezaman aldık yaaa hiç haberimiz olmadı hayırlı olur inşallah ama adı fazla duyulmamış adamlar daha çok iş yapıyor bu ligde
|
|
|
|
|
|
OSMAN ŞAHİN BAŞKAN TRABZON ŞAMPİYON
|
|
|
« Yanıtla #5 : 07 Haz 07, 21:13 » |
|
|
|
bence yattara gibi hiç kimseyi sevemeyiz cunku yattara ayrı bi adam çok sempatik..ve çok yetenekli..bence dunyada boyle bi adam yok...yattara futbolu bizde bırakacak ve teknik ditoktÖr olacak  yattara bize teknik direktör mü olacak???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 11 Haz 07, 19:36 » |
|
|
|
yattara daha trabzonspora gelmeden chelseanin onu neredeyse alacağını ven sonradan gine milli takımı aday kadrosunda çıkarıldığı için vazgeçtiğini bilen varmı???bilmeyenlere duyurulur....Ronaldinhoyu bi izleyin o bile inişliçıkışlı oynuyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 11 Haz 07, 20:02 » |
|
|
|
yattara daha trabzonspora gelmeden chelseanin onu neredeyse alacağını ven sonradan gine milli takımı aday kadrosunda çıkarıldığı için vazgeçtiğini bilen varmı???bilmeyenlere duyurulur....Ronaldinhoyu bi izleyin o bile inişliçıkışlı oynuyo
evet ilk kez duydum ilginc!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 11 Haz 07, 20:30 » |
|
|
|
aynen oda inişli çıkışlı ama yattara kadar değil bazen takıma çok zarra verdiği bile oluyor bunlarda gerçek aa attara gitmelimi hayır kesinlikle kalmalı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 17 Haz 07, 17:46 » |
|
|
|
istese şimdide gidebilir yattara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 17 Haz 07, 17:59 » |
|
|
|
izlemeden yorum yapmak doğru olmaz izleyip göreceğiz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 18 Haz 07, 10:47 » |
|
|
|
inş yattara gibi çıkar ama bu yonetiömin bi tane olmulu transferi olmadı pek umutlu değilim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 21 Haz 07, 21:45 » |
|
|
|
inş yattara gibi çıkar ama bu yonetiömin bi tane olmulu transferi olmadı pek umutlu değilim  bu defans ne yattarası defansı saşlama alsın yeter..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 09 Tem 07, 18:23 » |
|
|
|
Jabi hala ortalıkta yok...sorunlu futbolcuya benziyor...trabzonsporumuzu erciyes zannetti galiba...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 09 Tem 07, 18:26 » |
|
|
|
Jabi Nihayet Geldi Trabzonspor'un Gine asıllı Fransız futbolcusu Jabi, akşam saatlerinde Trabzon'a geldi. Trabzonspor'un çalışmalarına bir hafta geç katılacak olan futbolcuya bordo mavili yönetimin ceza vermesi bekleniyor.Trabzonspor'un bu sezonki tek yabancı transferi olan Jabi Zorlu Otel'de istirahate çekildi. 6 Temmuz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|