Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..!
Trabzonspor Taraftar Forumu
Duyurular: Skor Tahmin Yarışması Başlamıştır...    TIKLAYINIZ...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05 Ara 08, 05:48

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Arsinspor  (Okunma Sayısı 2379 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
  « : 22 May 07, 20:13 »
traßzonlu_maniax
Kıdemli Üye
*
Site Puanı: 52

lig b ye çıktıktan sonra buyuk bir başarı elde ederek play off a kaldılar gruptan 8 inci çıktılar şmdi play off ta ne yapcaklar bakalım inş yukselerler ama pek umutlu değilim ben

GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
  « Yanıtla #1 : 25 May 07, 11:04 »
Riquelme
Forum Kurucusu
*
Yas: 26
Site Puanı: 9

Arsinspor Başkanını Belirledi
Arsinspor Kulübü Başkanı Fikret Ataoğlu, gelecek ay içinde kongre yapacaklarını söyledi.

Ataoğlu, haber61.net'e yaptığı açıklamada, Arsinspor yönetimi olarak  gelecek ay içinde kongre kararı alacaklarını belirterek, yeni dönemde başkan olması konusunda  Ali Uzunalioğlu'nu  ikna ettiklerini söyledi.

Ali Uzunalioğlu'nu başkan olma konusunda ikna ettiklerini ifade eden Ataoğlu, “Yönetim kurulu olarak, aramızda bir durum değerlendirmesi yaptık ve genel kurula giderek, devam etme kararı aldık. Mevcut asbaşkanımız Ali Uzunalioğlu'nu başkanlık konusunda ikna ettik, ben de asbaşkan olarak göreve devam edeceğim. Benim için başkanlık veya asbaşkanlık çok önemli değil. Sonuçta biz Arsinspor'a hizmet etmek için varız, makam ve mevki bizler için okadar  önemli değil” diye konuştu.

Gelecek sezona bomba gibi girmek istediklerini de kaydeden Ataoğlu, “Önümüzde ki sezon taraftarımıza bambaşka bir Arsinspor izleteceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

« Yanıtla #2 : 25 May 07, 14:46 »
sevdam 61
Taraftar
*
Yas: 16
Site Puanı: 10

arsinspor a 2.lig b katogorisinde başarılar dilerim

Team Star Car Audio
  « Yanıtla #3 : 26 May 07, 11:27 »
Riquelme
Forum Kurucusu
*
Yas: 26
Site Puanı: 9

İlk Bomba Arsinspor'dan
İlk Transfer bombası Arsinspor'dan

Sarı Siyahlılar Çorluspor'un orta saha oyuncusu Arif Öztürk'le iki yıllık sözleşme imzaladılar.

Türkiye ikinci futbol liginde mücadele veren Arsinspor,  ilk transferini gerçekleştirdi.Sarı Siyahlı yönetim,Çorluspor'un orta saha oyuncusu Arif Öztürk'le iki yıllık sözleşme imzaladı.23 yaşındaki başarılı futbolcu kendi memleketinin takımında oynamaktan büyük mutluluk duyacağını belirterek Arsinspor da  şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.Arsinspor başkan yardımcısı Şeref Bektaşoğlu güçlü bir kadro oluşturarak, gelecek sezona çok farklı birşekilde girmek  istediklerini söyledi.Transferi bir an önce bitirip, hazırlık kamplarına tam kadro başlamak istediklerini ifade eden Bektaşoğlu, bir kaç gün içinde i takıma yeni futbolcular katacaklarınında sinyalını verdi.

Atakan KADIOĞLU / haber61.net

« Yanıtla #4 : 26 May 07, 14:34 »
ahmetakyol
Taraftar
*
Site Puanı: 5

züperrr

TePeCiK TaYFa & GuRbetÇi GençLer
  « Yanıtla #5 : 05 Haz 07, 08:42 »
traßzonlu_maniax
Kıdemli Üye
*

Canalioğlu Arsinspor'da
Arsinspor Canalioğlu ile anlaştı

Lig B takımlardan Arsinspor, teknik direktör Cemil Canalioğlu ile 1 yıllığına anlaştı

Kulüp başkanı Fikret Ataoğlu, yaptığı açıklamada, gelecek yıl başarılı bir sezon geçirmek istediklerini belirtti.

Ataoğlu, ''Gelecek yılın kadrosunu da kurmamız için teknik direktörümüzü belirlememiz gerekiyordu. Bu konuda tecrübeli hoca Cemil Canalioğlu ile 1 yıllığına anlaşma sağladık'' dedi.

Arsinspor'da herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini ifade eden Ataoğlu, ''23 Haziran'da kongreye gideceğiz. Başkanlık için aday olmayacağım. Asbaşkanımız Ali Uzunali başkanlığında yeni bir yönetim oluşturacağız'' diye konuştu.

GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
  « Yanıtla #6 : 07 Haz 07, 10:05 »
traßzonlu_maniax
Kıdemli Üye
*

Amaç Koltuk Değil Hizmet

Arinspor başkanı Fikret Ataoğlu kendisinin koltuk değil hizmet peşinde olduğunu belirterek, insanların olaya bu yönüyle bakması gerektiğini söyledi.

Arsinspor'da yapılacak genel kurulda başkanlığı mevcut yönetim kurulundaki as başkan, Ali Uzunalioğlu'na devredecek olan Fikret Ataoğlu, “önce hizmet anlayışı ile yola çıkan insanların koltukta gözü olmaz. Ben bir yıl boyunca Arsinspor'un başkanlığını yaptım. Şimdi sıra Ali Uzualioğlu'nda.Yeni yönetim kurulunda  Ali Bey başkanlık yapacak, ben ise as başkanı olacağım.Bizim amacımız kulübe hizmet etmek. Fahri olarak yaptığım bir işte koltuk peşinde koşacak değilim. Liderlik sırası Ali Bey'e gelmiştir, şimdi o misyonu kendisini üstlenecektir.Daha sonra bir başka arkadaşım gelecek biz Ali beyle  onun yönetime gireceğiz.Saf ve temiz duygularla kulüp böyle yönetilir.Paylaşımcı olmak sporun doğasında var.Bizler kulüp yöneticileri sorumlu davranıp,  topluma doğru ve yararlı mesaj vermek zorundayız. Arsinspor'da bizim yaptığımız bu oluşum inşallah herkese örnek olur”, dedi.

Arsinspor'da trasfer çalışmalarına büyük bir hız verdiklerini belirten Ataoğlu şunları söyledi; “teknik adam sorununu çözdük.Şimdi futbolcu transferlerini halledeceğiz.Burada Trabzonspor'un bırakacağı futbolcular önemli.İnter toto kupası maçları sonrası Trabzonspor'dan oyuncular kadromuza katacağız.Tabi yönetim olarak bizde boş durmuyoruz.Diğer düşündüğümüz futbolcularla görüşüyoruz. Bir kaç gün içinde transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncularla sözleşme imzalayacağız”

« Yanıtla #7 : 13 Haz 07, 09:28 »
traßzonlu_maniax
Kıdemli Üye
*

Arsinspor'a Rus yönetici

Lig B'de mücadele edecek Arsinspor'da, yeni oluşturulacak yönetimde Rus İş Adamı Ambardzhyan Karapet'in de yer alacağı bildirildi. 23 Haziran'da yapılacak genel kurulda oluşacak yeni yönetim kurulunda Karapet'e başkan yardımcılığı görevi verilecek.

Arsinspor'da yöneticilik yapan Şeref Bektaşoğlu ile 11 yıldır ortak iş yapan Karapet, Avrupa ülkelerine, Çin'e, Dubai'ye, Türkiye'ye ve Kafkaslar'a ihracat yapıyor.

Ambadrzhyan Karapet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ortağı Şeref Bektaşoğlu'nun isteği doğrultusunda yönetim kuruluna girmeyi kabul ettiğini belirterek, ''Bana, 'seni Arsinspor'da yönetici görmek istiyorum' dedi. Ben de ona 'biz senle yıllardır ortaklık yapıyoruz. Sen beni nerede görmek istersen ben de oradayım' diyerek teklifini seve seve kabul etim'' dedi.

Arsinspor'a maddi ve manevi olarak elinden ne gelirse vermeye hazır olduğunu dile getiren Karapet, ''Hatta Türkiye'ye yaptığım ihracattaki karı Arsinspor'a bütçe olarak ayıracağım. Rusya'dan Arsinspor maçlarını izlemek için geleceğim. Arsinspor'da yönetici olduğum ilk yılda şampiyonluk yaşamak istiyorum'' dedi.

Kendisinin ermeni asıllı olduğunu kaydeden Karapet, ''Ermeni-Türk dostluğunun köprülerini spor alanında atmak istiyorum. Ermeni gazeteci Hrant Dink'in, Trabzonlu bir kişi tarafından öldürülmesi konusunda Türkiye'ye haksızlık yapıldı, ön yargılı olundu. Bir kendini bilmez kişinin işlemiş olduğu cinayetten dolayı tüm Türkiye halkını yargılamak çok yanlış olur. Rusya'daki Ermenilerde benim gibi düşünüyor'' diye konuştu.

-TÜRKİYE'NİN ABRAMOVİCH'İ-

Bektaşoğlu ise Karapet'in Rusya Federasyonu'nun Sochi Kentinin en büyük işadamı olduğunu vurgulayarak, ''11 yıldan beri kendisiyle iş ortaklığı yapıyorum. Karapet'in Arsinspor'a fayda sağlayacağını düşündüğümüz için kendisine böyle teklif yaptık. O da bizi kırmadı. Bu görevi kabul etti'' dedi.

Türk Futbolunda bir ilki gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ifade eden Bektaşoğlu, ''Biz ithal yönetici transfer ederek futbol tarihinde bir ilki başardık. Karapet, Türkiye'nin Abramovich'i olacak'' diye konuştu.

« Yanıtla #8 : 13 Haz 07, 20:16 »
hıdırnebili
Fanatik Taraftar
*
Site Puanı: 11

ZÜPER İNŞ SÜPER LİGDE GÖRÜRÜZ ARSİNİ Cheesy
  « Yanıtla #9 : 13 Haz 07, 23:28 »
traßzonlu_maniax
Kıdemli Üye
*

Arsinspor'da imza şov.

Sarı Siyahlı yönetim, Divriğisporpor'dan sağ kanat oyuncusu Gökhan ve sol kanat oyuncusu Selçuk'la üç yıllık sözleşme imzaladı.

İmza törenin de konuşan Arsinspor başkan yardımcısı Şeref Bektaşoğlu gelecek sezon ikinci lig a kategorisine çıkabilmek için ellerinden gelen bütün gayreti ortaya  koyacaklarını belirterek “Transfer çalışmalarımızı büyük bir titizlik içinde sürdürüyoruz.Bir an önce transferi bitirip hazırlık çalışmalarına rahat bir kafayla start vermek istiyoruz.Yönetim kurulumuz Transfer konusunda  yapabilecek olduğu fedakarlıkların hepsini yapmıştır, yapmaya da devam edecektir”, dedi.

Arsinspor'la sözleşme imzalayan Selçuk ve Gökhan'da Arsinspor'la sözleşme imzaladıkları için mutlu olduklarını, yeni takımlarının başarısı için ellerinde gelen gayreti ortaya koyacaklarını söylediler.

« Yanıtla #10 : 22 Haz 07, 09:21 »
traßzonlu_maniax
Kıdemli Üye
*

İlhan Türen Arsinspor'da
Arsinspor   Samsun Gazi Belediyespor'un  genç futbolcusu İlhan Türen ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Arsinspor transfer çalışmalarına devam ediyor.Sarı siyahlı yönetim Gazi Belediyespor'un genç futbolcusu İlhan'la iki yıllık sözleşme imzaladı.İmza töreninde konuşan İlhan, Arsinspor gibi büyük ve önemli bir camiada top koşturacağından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Arsinspor'da takım halinde çok iyi bir performans gösterip şampiyon olmak istiyoruz.İnşallah bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Arsinspor başkan yardımcısı Şeref Bektaşoğlu'da  hazırlık kampına kadar transferi bitirmek istediklerini bu yüzden de çalışmalara hız verdiklerini söyledi

« Yanıtla #11 : 23 Haz 07, 09:36 »
traßzonlu_maniax
Kıdemli Üye
*

Arsinspor'da Kongre Heyecanı

Arsinspor'un Olağan Kongresi yarın kulüp lokalinde yapılacak. Tek liste halinde gidilecek kongrede şu anki mevcut yönetim kurulunda Asbaşkanlık görevini yürüten Ali Uzunalioğlu başkanlığa getirilecek. Başkan Fikret Ataoğlu ise oluşturulacak bu yeni oluşumda Asbaşkanlık görevini üstlenecek

« Yanıtla #12 : 23 Haz 07, 09:39 »
traßzonlu_maniax
Kıdemli Üye
*

ARSİN’DEN DÖRT İMZA

Sarı-Siyahlılar, dün iç transferde Miraç, Hasan, Okan, dış transferde ise Gazi Belediyespor’dan İlhan’ı alarak gücüne güç kattı. Daha önce Çorluspor’dan Arif, Divriğispor’dan Gökhan ve Selçuk’u renklerine bağlayan Arsinspor, Miraç, Hasan, Okan ve İlhan’ı 6. transferini gerçekleştirdi. Türkiye İkinci Futbol Ligi B Kategorisi’nde mücadele eden ve hedefini şimdiden şampiyon olarak belirleyen Arsinspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Çorluspor’dan Arif, Divriğispor’dan Gökhan ve Selçuk’u renklerine bağlayan Sarı-Siyahlılar dün de iç transferde Miraç, Hasan, Okan, dış transferde ise Gazi Belediyespor’dan İlhan’ı alarak gücüne güç kattı. Basın Sözcüsü Muammer Şahin, İdealleri olan, genç, dinamik ve takım kurmanın mücadelesini verdiklerini belirten Sarı-Siyahlı ekibin Basın Sözcüsü Şahin, “İyi bir ekip oluşturarak kısa sürede çalışmalarımıza başlayacağız. Ligde geçin sezon iyi mücadele ettik. Ancak hedefimize ulaşamadık. Bu sezon geçmişten ders alarak sahaya çıkacağız” dedi

Son Rötuşlar
Rakiplerinin korktuğu bir takım olmak için çalışmalarda hız kazandırdıklarını ifade eden Arsinspor Basın Sözcüsü Muhammer Şahin, “Trabzonspor dan renklerimize katmak istediğimiz Çağdaş, Burak ve Hasan ile görüşüyoruz. Bu oyuncularla yeni sezon için yeniden anlaşmak hedefindeyiz. Bunun yanı sıra kadromuzda görmek istediğimiz Urfaspor’un kalecisi Ferhat ve Gümüşhanespor’lu Osman’la da temas halindeyiz. Bu oyuncuları bünyemize katmamız halinde çok daha güçlü bir Arsinspor ortaya çıkaracağız” diye konuştu. Öte yandan Sarı-Siyahlılar, Kırıkkalespor’dan Mete ve Uğura teklif götürdüğü öğrenildi. 

« Yanıtla #13 : 24 Haz 07, 14:12 »
traßzonlu_maniax
Kıdemli Üye
*

Uzunalioğlu Başkan
 İkinci lig B Kategorisindeki temsilcimiz Arinspor olağan Genel kurulunu gerçekleştirdi.Tek listeyle gidilen Genel Kurulda Ali Uzunalioğlu başkanlığa seçildi.Eski Başkan Fikret Ataoğlu'da, Uzunalioğlu'nun listesinde yer aldı.

İşte Arsinspor'un yeni yöneti kurulu;

1-Ali  Uzunalioğlu

2-Fikret  Ataoğlu

3-Şeref  Bektaşoğlu

4-A.Mbardyan  Karapet

5-Yaşar  Küçük

6-Bekir  Şengül

7-Harin  Çelik

8-Mustafa  Keleş

9-Ali  Canbakkal

10-Çetin  Ataoğlu

11-Şaban  Bülbül

12-Derviş  Köz

13-Muzaffer  Bektaşoğlu

14-Sezai  Beşir

15-Mehmet  Emir

16-Necati  Beşir

17-Mehmet  Taşkın

18-Gündoğan  Karaağaçlı

19-Muammer  Şahin

20-İbrahim  Yılmaz

21-Muhammet  Kılıç

« Yanıtla #14 : 24 Haz 07, 14:17 »
likos_61
Fanatik Taraftar
*
Yas: 19
Site Puanı: 24

arsin artık lige cıkmalı büyük takım arsin..
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Sitemaps | Sitemap | Urllist | Sitemaps1 |Arşiv | Wap | Wap2 | XML | Rss | Etiketler