Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..!
Trabzonspor Taraftar Forumu
Duyurular: Skor Tahmin Yarışması Başlamıştır...    TIKLAYINIZ...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05 Ara 08, 05:03

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Araklıspor  (Okunma Sayısı 2101 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
  « Yanıtla #30 : 22 Tem 08, 23:45 »
arslaz61
Forum Yöneticisi
*
Site Puanı: 10

2. takimim ARAKLISPOR cunku arakliliyim:)Smiley

TRABZONSPORTS
  « Yanıtla #31 : 23 Tem 08, 08:37 »
quaresma-61
Fanatik Taraftar
*
Yas: 23
Site Puanı: 11

artık bi takımız daha 2.lige cıksın trabzon karadeniz büyük olasılıkla seneye 2.ligte
  « Yanıtla #32 : 23 Tem 08, 15:38 »
arslaz61
Forum Yöneticisi
*

artık bi takımız daha 2.lige cıksın trabzon karadeniz büyük olasılıkla seneye 2.ligte

ins

TRABZONSPORTS
  « Yanıtla #33 : 13 Ağu 08, 21:38 »
arslaz61
Forum Yöneticisi
*

Araklı'dan Canalioğlu'na ziyaret

Araklıspor yönetim kurulu, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu ziyaret etti.
Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, belediye olarak her zaman profesyonel ve amatör spor kulüplerinin yanında olduklarını belirterek, “Çünkü biliyoruz ki spora yapılan yatırım gençliğe ve geleceğe yapılan en iyi yatırımdır” dedi.

Araklıspor yönetim kurulu, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu ziyaret ederek üzerine “M.Volkan Canalioğlu-61“yazılı Araklıspor forması hediye etti.

Araklıspor Kulüp Başkanı Doğan Şengül, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kulüplerinin tüm sportif malzemelerinin Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu tarafından karşılandığını ifade ederek, “Sporun içerisinden gelen başkanımız her zaman kulüplerin yanında oluyor. Katkılarından dolayı Canalioğlu'na teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu olarak geçen yıl şansız bir şekilde düşdüğümüz 2. Lig'e yeniden döneceğimize tüm kalbimizle inanıyoruz” dedi.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Araklısporun bu yıl şampiyon olarak tekrar 2. Lig'e çıkacağına inandığını belirterek, “Trabzon Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olarak amatör ve profesyonel spor kulüplerimize malzeme ve araç gereç yardımında bulunuyoruz. Spor kulüpleri aynı zamanda kentlerin tanıtımına katkı sağlıyorlar. Türkiye genelindeki kulüplerde futbol oynayan futbolcuların sayısının daha da artması için herkes elinden gelen gayreti göstermelidir” dedi.

TRABZONSPORTS
  « Yanıtla #34 : 14 Eyl 08, 19:16 »
arslaz61
Forum Yöneticisi
*

Araklı "bu olamaz"..................

Türkiye 3. ligi 2. grubunda şampiyonluk parolası ile yola çıkan ve oynadığı iki karşılaşmada bir beraberlik bir mağlubiyet alan Araklıspor'da yönetim kurulunun sabrı taştı. Dün Araklıda oynanan Gümüşhanespor maçında sahaya çıkan oyuncuların ve kulübedeki teknik heyetin isteksiz ve arzusuz bir takım hüviyetinde olması Başkan Doğan Şengün'ü çileden çıkarttı.

Başkan Şengün Saha gördüğüm yenmek değil ne yaptığına bilmeyen oyuncu ordusu vardı. Gerçekten utandım. İkinci ligden gelen oyuncuların birbirlerini anlamayan ve ne yaptığını bilmeyen bir Araklıspor vardı. Gümüşhanespor bizden iyi oynamadı. Yediğimiz iki golde kendi hatamızdandı. Sanki futbolcuların üzerinde ölü toprağı dökülmüş bu beni şaşırttı.

Yönetim kurulumuzla bu akşam veya yarın toplantı yapacağız. Gerekli olan müdahaleleri yapacağız. Bu şekilde gitmeyecek. Bunlara çok fırsat vermenin anlamı yok. Benim kafamdaki heyecan futbolcularımızın içinde yok. İş olsun torba dolsun gibi isteksiz takım gördük bu beni üzdü. Gümüşhane maçında isteksiz bir teknik heyet ve oyuncu kadrosu gördük.”dedi.

TRABZONSPORTS
  « Yanıtla #35 : 27 Eyl 08, 14:27 »
arslaz61
Forum Yöneticisi
*

Araklı ilk galibiyette diretiyor

Bafra Belediyespor ile karşılaşacak Araklıspor'da, kulüp basın sözcüsü Mehmet Aygün, bu sezon ligdeki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.
TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında Bafra Belediyespor ile karşılaşacak Araklıspor'da, kulüp basın sözcüsü Mehmet Aygün, bu sezon ligdeki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Aygün, Araklıspor olarak lige iyi başlayamadıklarını belirterek, ''Üç maçta ancak 2 puan alabildik. Bu maçlardan en az 7 puan hedeflemiştik ama maalesef istediğimiz galibiyetleri bir türlü alamadık'' dedi.

Sahalarındaki maçta ilk galibiyetlerini almak istediklerini ifade eden Aygün, ''Bundan sonra maç kaybetme lüksümüz kalmadı.

Camia olarak Bafra maçına kilitlenmiş durumdayız. Bu maçın hazırlıklarını iyi bir şekilde yaptığımıza inanıyoruz, umarım maç sonunda sahadan 3 puanla ayrılan taraf oluruz'' diye konuştu.

TRABZONSPORTS
  « Yanıtla #36 : 10 Eki 08, 13:06 »
oben61
Seyirci
*
Yas: 25
Site Puanı: 0

Atkı Atkı Atkı Atkı Atkı UNUTULMADI!! Atkı Atkı Atkı Atkı Atkı

Araklıspor Avrupa´da 1 numara! 22 Aralık 2006 13:30
Sezon başında bırakın futbolcuyu yönetimi bile yoktu. Kulüp başkanlığını kimse istemiyordu. Küme düşer diye beklenen Araklıspor, şimdi 150 takım arasında tek namağlup....     
İşte Araklı mucizesi
´Sezon başında bırakın futbolcu kadrosunu, yönetimi yoktu. Kulüp başkanlığına bile kimse yanaşmak istemiyordu.´ “Küme düşer diye beklenen Araklı, şimdi liglerdeki 150 takım arasında tek namağlup. Avrupa’da da devlerin önünde...´

Bu sezonun ilk yarısında Avrupa’ya damga vurdular. Namağlup 7 takımdan biri oldular, devleri solladılar.

Başkanları Mustafa Danışmaz, Ereğli’de yaşıyor. Memleketine gezmeye geldi, ısrarlara karşı koyamadı, bir anda kendisini başkan buldu. Teknik Direktörleri Orhan Cinemre, 35 yaşında Beden Eğitimi mezunu bir genç.
22 kişilik futbolcu kadrosunun yaş ortalaması 23.5. En deneyimlisi 3. ligde futbol oynamış. Gerisinin tamamı alt yapıdan.

Futbolcuların yıllık aldıkları ücret kişi basına 12 ile 20 milyar lira yani 12 bin ile 20 bin YTL arasında değişiyor. Primler, 50-100 YTL, ekstra olduğunda yüzde elli artış.

Kulüp binaları yok. Bugünlerde ilçe merkezinde bir yer kiralamışlar, henüz tam anlamıyla hizmete girmemiş. Ligin ikinci yarısı başlayınca maç konuşmalarını, kahvehane köşelerinde, ya da bir dostun iş yerinde yapmaktan kurtulacaklar.

Kısıtlı imkanlar
Stadyumları derme çatma, çok ilkel. Bin 200 kişilik bir portatif tribünleri var. Bitişiğinde Kulüp Başkanı iken Gençlik ve Spor İl Müdürü olan Dr. Halit Suiçmez’in yaptırdığı toprak saha antrenman için kullanılıyor. Yağmurlu havalarda balçık, antrenman yapmalarını engelliyor.

Kamp döneminde görevliler, kapı kapı dolaşıp üye aidatlarını topluyor, ilçe halkından yardım alıyor.

Deplasmana gidilirken otobüs belediyenin kapısına çekiliyor, depo mazot dolduruluyor. Eğer belediyenin o dönemde parası varsa biraz da deplasman harçlığı alınıyor.

Kalan tüm yük Başkan Mustafa Danışmaz ve arkadaşlarının omuzlarında. Arada bir İddaa’da yer alınırsa, değmeyin kulübün keyfine.

Doğu’da gözlerden uzak, kışın 6 ay yolu kapalı bir ilçenin amatör takımından değil, şu anda Türkiye’de profesyonel liglerin yenilgisiz tek takımı Araklıspor’dan bahsediyoruz. Futbol kenti Trabzon’a sadece 30 kilometre uzaklıkta, şirin bir sahil kasabası olan Araklı ilçesinin futbol takımından.

Belediye Başkanı umutsuzdu...
Bugünün temeli aslında 1997 yılında kulüp başkanı olan Dr. Halit Suiçmez’in yönetici arkadaşlarıyla alt yapının ateşini fitillediğinde atılmıştı. O yıl Yıldızlar Türkiye Birinciliği’ni Trabzon’a, yani Araklı’ya getiren kadro, bugünkü kadronun iskeletini oluşturuyor. Suiçmez, amatör ligden 3. lige yükselen ve profesyonelliğe adım atan kulübü, Gençlik ve Spor İl Müdürü olunca bırakmak zorunda kaldı. Sonra bayrağı devralanlar bu sezon başına kadar orta sıralarda mücadele eden bir takım olarak taşıdı. Sezon başında bırakın futbolcu kadrosu oluşturmayı, yönetim bile ortada yoktu. Mevcut başkan Fatih Çebi bir daha görev almayacağını açıklamış, Bursa’da yaşayan işadamı Bekir Akyıldız ve eski başkanlardan Doğan Şengün’ü adaylığa zorlayacağını söylemişti. Türlü zorluklar içerisinde boğuşan kulüp başkanlığına kimse yanaşmıyordu. Sonunda tüm camia ayaklanmış ve Bekir Akyıldız’ı başkanlığa ikna etmişti. Ancak ne olduysa Bekir Akyıldız listesini tam anlamıyla oluşturamamış ve adaylıktan çekildiğini açıklamıştı. Kongreye çok az bir süre kala kulüp başkanlığına aday çıkmaması “Kulüp kümeye gönderilmek isteniyor” şeklinde yorumlandı. Öyle ki; Araklı Belediye Başkanı Ümit İsmail Çebi bile, “İlçe, profesyonel takımı hak etmiyor. En iyisi küme düşsün” demişti. Ne olduysa bundan sonra oldu. Adaylıktan vazgeçen Bekir Akyıldız’ın listesinde bulunan Mustafa Danışmaz, tatil için geldiği Araklı’da bir anda kendisini kulübün içerisinde buldu. Camianın ısrarlı tutumuna daha fazla dayanamayan Danışmaz adaylığını açıkladı ve bir günde listesini oluşturdu.

Küllerinden doğdular
Gruplarında her takım iki kamp geçirirken, onlar doğru dürüst idman bile yapamadan takım topladı ve ligde mücadeleye başladılar...

Herkesin “küme düşer” diye beklediği takımı genç teknik direktör Orhan Cinemre bir araya getiriyor, “yokluğun meyvelerini” topluyor, “küllerinden bir şampiyon adayı” yaratıyordu. Hem de yenilgisiz olarak.

İşte O Araklıspor’dur bugün, 15 haftada 11 galibiyet ve 4 beraberlikle 37 puan toplayıp, ilk yarıyı grubunda namağlup ve lider olarak tamamlayan ve profesyonel liglerdeki 150 takım arasında namağlup tek takım olma özelliğini elde eden Karadeniz ekibi...

Araklı’yı tanıyalım
Trabzon’un doğusunda 372 kilometrelik bir alana sahip Araklı... 25 bin kişilik nüfusuyla Karadeniz’in önemli sahil kasabalarından. Küçük bir ilçe olmasına rağmen futboldaki başarısıyla adından oldukça söz ettirdi. Amatör kümeden profesyonel lige kadar ulaşmayı başardılar. Bu da yetmedi, kısıtlı imkanlarla başarılı sonuçlar aldılar. İsimlerini yalnızca Türkiye’ye değil Avrupa’ya bile duyurdular...

« Son Düzenleme: 10 Eki 08, 13:08 Gönderen: oben61 » Logged
  « Yanıtla #37 : 10 Eki 08, 13:18 »
Yiğit
Forum Kurucusu
*
Site Puanı: 40

Araklıspor'un böyle bir özelliği olduğu bilmiyordum..Gerçekten büyük başarı tebrikler..

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Sitemaps | Sitemap | Urllist | Sitemaps1 |Arşiv | Wap | Wap2 | XML | Rss | Etiketler