« : 06 May 07, 15:51 » |
|
|
|
sebat bu sene küme düşer gibi gözüküyorr...hatta düştü bile..bence trabzonsporun sebata destek vermesi lazım...ne olsa aynı ilin takımı...
|
|
|
|
|
Logged
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 22 May 07, 20:11 » |
|
|
|
ahh akçaabatım nssılo düştün para yok takımda düşer tabi ist ye geldiler otele odeyecek para bulamadılar bu halere düştük
|
|
|
|
|
Logged
|
GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
|
|
|
« Yanıtla #2 : 25 May 07, 11:05 » |
|
|
|
A.Sebat Başkanını Arıyor Akçaabat Sebatspor'da başkan arayışları sürüyor. Dün akşam yönetim kurulu toplantısında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, başkanlık konusunda, Ali Kemal Başaran ve Asbaşkan Temel Kazancıoğlu isimleri üzerinde yoğunlaştı.
Akçaabat Sebatspor yönetim kurulu üyesi, Muammer Ertuğrul, haziran ayı içinde yapacak oldukları genel kurulda başkan arayışlarını sürdürdükleri belirterek, Ali Kemal Başaran ve Temel Kazancıoğlu'nun isimlerinin ön plana çıktığını söyledi.Ali Kemal Başaran'ın, milletvekili adayı olduğunu ifade eden Ertuğrul, şunları söyledi;Yaptığımız yönetimi kurulu toplantısında Ali Kemal Başaran'a başkan olması konusunda baskı yaptık.Kendisinde bizlere yorulduğunu söyledi.Bunun üzerine bizde kendisine “sen yine bizim başımızda dur işleri Temel Kazancıoğlu önderliğinde yürütelim” dedik.Ali Kemal Başaran'da bu olaya sıcak baktı.Büyük ihtimalle de, Ali Kemal Başaran, başkanlığa devam edecek.Eğer devam etmezse, Temal Kazancıoğlu bizim adayımız olarak seçime girecek.Ali Kemal Başaran'da bu listede normal bir yönetim kurulu üyesi olarak devam edecek.
|
|
|
|
|
Logged
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 25 May 07, 14:45 » |
|
|
|
çok yazık oldu sebat a hakketmediği yerlere gitti sebat böyle bir takım değildi fenere bile kafa tutardı şimdi ne oldu anlamadık bile
|
|
|
|
|
Logged
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 25 May 07, 16:16 » |
|
|
|
para yokki olum istanbula maça geldiler otele para veremediler bi iş adamı verdi parayı sağolsun
|
|
|
|
|
Logged
|
GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
|
|
|
« Yanıtla #5 : 26 May 07, 21:18 » |
|
|
|
ah be akcabat tekrar süper ligde görürüz inşallah 
|
|
|
|
|
Logged
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 26 May 07, 21:31 » |
|
|
|
amin
|
|
|
|
|
Logged
|
GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
|
|
|
« Yanıtla #7 : 28 May 07, 22:59 » |
|
|
|
bunu yapmalı bize akcaabat
|
|
|
|
|
Logged
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 29 May 07, 10:53 » |
|
|
|
zamanı gelecek yapacak eskisi gibi karadeniz takımlırı bir kaç senedir hep yükselişe geçtiler giresun ordu arsin araklı ve diğerleri akçaabat bi çöküşe geçmiş olsada atlatıcaktır bunu
|
|
|
|
|
Logged
|
GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
|
|
|
« Yanıtla #9 : 30 May 07, 16:34 » |
|
|
|
Kırmızı-Beyazlı yönetim, kendi içerisinden başkan adayı çıkartamaması üzerine gözler eski Asbaşkan Erol Zıvalıoğlu ve adı son dönemlerde adı başkan adayları içerisinde geçen Cemil Kalkışım’a çevrildi. Türk Telekom Lig A’da küme düşen ve Kulüp Başkanı Ali Kemal Başaran’ın gelecek sezon görev almak istememesi üzerine olan genel kurul kararı alan Akçaabat Sebatspor, henüz kendi içinden bir aday çıkartamaması üzerine gözler eski asbaşkan Erol Zıvalıoğlu ve adı son dönemlerde yapılan kongreler öncesinde adı başkan adayları içerisinde geçen Cemil Kalkışım’a çevrildi. Dün bir araya gelerek fikir alış verisinde bulunan Erol Zıvalıoğlu ve Cemil Kalkışım’ın 5 Haziranda yapılacak olan kongreye kadar nasıl bir tavır sergileyeceği merakla bekleniyor.
Kaybedecek Zamanı Yok Mali tablonun oldukça kötü olduğu Kırmızı-Beyazlı ekipte, kulübe aday olmayı düşünen isimlerin de geri adım atmasının ardından işler iyice çıkmaza girdi. Futbolcu kadrosunda da büyük sıkıntılar yaşayacak olan Akçaabat Sebatspor’un kaybedecek zamanı yok. 10 Haziran’da yapılacak olan kongrede yeni yönetimini oluşturmaktan başka çaresi olmayan Kırmızı-Beyazlı ekip yeni sezon hazırlıklarına da bir an önce başlamak durumunda. Kadrosunda futbolcusu kalmayan Kırmızı-Beyazlı ekip transfer anlamında da büyük zorluk yaşacak gibi gözüküyor.
|
|
|
|
|
Logged
|
GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
|
|
|
« Yanıtla #10 : 05 Haz 07, 08:51 » |
|
|
|
PARA YOKSA BAŞKAN DA YOK
Türk Telekom Lig A’da tutunamayarak İkinci Lig B Kategorisine düşen Akçaabat Sebatspor’da bugün yapılması planlanan olağanüstü genel kurul, çoğunluk sağlanamadığı için 10 Haziran pazar gününe ertelendi. Kulüp Başkanı Ali Kemal Başaran, tüm girişimlere rağmen Akçaabat Sebatspor’a bir başkan adayı bulamadıklarını bu nedenle de ilk toplantıda çoğunluğu sağlayamadıklarını söyledi. İkinci toplantıda her şeyi devrederek çekileceğini ifade eden Başaran, "Akçaabat Sebatspor’a hiç kimse başkan adayı olmak istemiyor. Ancak kulübün kasasında para olmuş olsaydı, adaylar sıraya geçerdi. Kulübün kasasında para olmadığından dolayı başkan da yok" diye konuştu.
Bizde Destek Olacağız Çoğunluk sağlanamaması nedeniyle pazar gününe ertelenen kongreye kadar başkan adayı bulmak için Ankara ve İstanbul’da bulunan iş adamları ve yöneticileriyle görüşeceklerini ifade eden mevcut kulüp başkanı Ali Kemal Başaran, "Her ne kadar çoğunluk sağlanamadıysa da fark etmez. Çünkü haftaya bir başkan adayı bularak olağan genel kurulumuzu gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bizde yönetim kurulu olarak Akçaabat Sebatspor için elimizden geleni esirgemeyeceğiz. Akçaabat Sebatspor’u hiçbir zaman sahipsiz bırakmayız. Tek düşüncemiz Sebatspor’u layık olduğu yerlere getirebilmek. Ancak birileri de eline taşın altına koyma zamanı geldi" ifadelerini kullandı.
|
|
|
|
|
Logged
|
GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
|
|
|
« Yanıtla #11 : 06 Haz 07, 10:36 » |
|
|
|
SEBAT'TA SESİZLİK SÜRÜYOR
Mevcut başkan Ali Kemal Başaran’ın milletvekilliği konusunda hedefine ulaşamaması halinde yeniden göreve devam edebileceği öğrenildi. Türk Telekom Lig A’ya tutunamayarak Lig B’de Araklıspor, Arsinspor ve Değirmenderespor ile mücadele edecek olan Akçaabat Sebatspor’da kongre öncesi sessizlik sürüyor. 10 Haziran’da yapılacak olan kongreye kadar aday çıkarmanın peşinde olan Akçaabat Sebatspor’da bir çok isim gündeme geldi ancak olumlu bir adım atılmış değil. Mevcut başkan Ali Kemal Başaran’ın milletvekilliği konusunda hedefine ulaşamaması halinde yeniden göreve devam edebileceği konuşuluyor.
Baskılar Sürüyor
Ali Kemal Başaran’ın göreve devam etmemesi halinde ise Asbaşkan Temel Kazancıoğlu’nun göreve soyunması için baskılar sürüyor. Bir çok sıkıntıyla uğraşmak zorunda kalan Kırmızı-Beyazlı yönetim, hem kongre için aday arayışına devam ederken hem de mevcut borçların ödenmesi için kaynak arayışında. Bu büyük yükü hafifletmenin peşinde olan mevcut yönetim camianın da desteğini arkasında görmek istiyor. Basın Sözcüsü Hayri Güner, Sebat’ı geleceği için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.
|
|
|
|
|
Logged
|
GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
|
|
|
« Yanıtla #12 : 11 Haz 07, 11:23 » |
|
|
|
Sebatspor'a Talip Yok Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'ne düşen Akçaabat Sebatspor'da, bugün yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa kimse talip olmadı. Akçaabat Sebatspor Tesisleri'nde yapılan genel kurulda, mevcut başkan Ali Kemal Başaran başkanlık görevine yeniden talip olmadığını açıklarken, yönetim kurulunun kendi içinden başka bir başkan çıkarması bekleniyor.
|
|
|
|
|
Logged
|
GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
|
|
|
« Yanıtla #13 : 12 Haz 07, 17:30 » |
|
|
|
akçaabatımızın hali harap bu gidişle 2.ligdede tutunamayacaklar..
|
|
|
|
|
Logged
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 12 Haz 07, 20:52 » |
|
|
|
yaw içimiz yanıyo ama ne yapalım .inşallah düzelır.
|
|
|
|
|
Logged
|
YOROZUN EFSANESİ
|
|
|
|