Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..!
+ Trabzonspor Taraftar Forumu » TTS l TRABZONSPOR » Kadromuz
 Umut Bulut

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 ... 44 45 46 47 Yukarı git
Konu: Umut Bulut  (Okunma Sayısı 18073 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #460 : 11 Mar 10, 16:10 »
Yiğit
Site Kurucusu
Forum:5705  Haber:107
Site Puanı: 74  
Umut Bulut

Aynen katılıyorum, "Hırsının Kurbanı olduk.." Cheesy

¤ вîzє нєя чєя ~ ~ ¤
« Yanıtla #461 : 16 Mar 10, 17:14 »
lazgeldi_061
Yeni Taraftar
Forum:22  Haber:0
Site Puanı: 0  
Umut Bulut

umut bılut güzel bir oyuncu ama bazen hata yapabiliyor genede hatalarını düzeltiyor
 TrabzonsporTS Atkı :Gumut bulut gelişiyor hızlı bir şekilde
« Yanıtla #462 : 17 Mar 10, 14:56 »
fish_bone
Site Yöneticisi
Forum:2395  Haber:47
Site Puanı: 22  
Dünya'da 3. golcü..

Trabzonspor’un golcüsü Umut Bulut, 2010 yılı içinde oynadığı maçlarda attığı 11 golle Dünyanın çok gol atan 10 futbolcusu arasına girdi.

M.United'li Wayne Rooney attığı 15 golle ilk sırada yer alırken,
Umut, Forlan (A.Madrid), J.Hernandez (Chivas), Leandro (Al-Sadd) ve Niang (Marsilya) ile birlikte 3. sırayı paylaştı.
Listenin ikinci sırasında ise 13'er gollü Cisse (Panathinakos) ve Falcao (Porto) bulunuyor.

" Atıp, atacağı bukadar zaten. 2ay sonra iLk 10'nda biLe oLmaz ismi.. "

Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!
« Yanıtla #463 : 17 Mar 10, 17:20 »
Blackened
Site Yöneticisi
Forum:1771  Haber:1
Site Puanı: 32  
Umut Bulut

Trabzonspor’un golcüsü Umut Bulut, 2010 yılı içinde oynadığı maçlarda attığı 11 golle Dünyanın çok gol atan 10 futbolcusu arasına girdi.

M.United'li Wayne Rooney attığı 15 golle ilk sırada yer alırken,
Umut, Forlan (A.Madrid), J.Hernandez (Chivas), Leandro (Al-Sadd) ve Niang (Marsilya) ile birlikte 3. sırayı paylaştı.
Listenin ikinci sırasında ise 13'er gollü Cisse (Panathinakos) ve Falcao (Porto) bulunuyor.

" Atıp, atacağı bukadar zaten. 2ay sonra iLk 10'nda biLe oLmaz ismi.. "
Atsın atsın da sene sonu belki talip çıkar..

"Gördünüz işte bu takıma yenilmiştik,Bugünde yenilebilirdik,Allah'tan tecrübesizdiler.Bu maçtan sonra kupayı alacağımıza inanıyorum.Sanmıyorum ki bir daha böyle bir takım karşımıza çıksın..."

Boby Paisley
« Yanıtla #464 : 17 Mar 10, 22:17 »
Savaş ÖZTÜRKCİ
Kıdemli Üye
Forum:1134  Haber:6
Site Puanı: 12  
Umut Bulut

Umut Bulut'tan Teo'ya destek

Umut, Teofilo'nun biraz daha zamana ihtiyaç duyduğunu söyledi.
Trabzonspor'un forvet oyuncusu Umut Bulut, fazla gol kaçırmasının nedeninin aşırı hırs olduğunu söyledi.

Umut, "Bazen zamanlama hataları yapıyorum. Özellikle gol vuruşlarında aceleci davrandığım için hatalı vuruşlar yapabiliyorum. Bu tamamen çok gol atma isteğimle doğru orantılı" diye konuştu.

"GOL VURUŞLARINDA ZAMANLAMA HATALARI YAPIYORUM"

Umut, gol vuruşlarında bazen zamanlama hataları yaptığını da ifade ederek, "Özellikle gol vuruşlarında aceleci davrandığım için hatalı vuruşlar yapabiliyorum. Bu tamamen çok gol atma isteğimle doğru orantılı. Yani zaman zaman hırsımın kurbanı olabiliyorum. Daha sakin kalabilsem, belki daha çok gol atacağım. Başarı ve gol atma isteği bazen dezavantaja dönüşebiliyor. Trabzonspor için Türkiye ligi şampiyonluğunun bu kadar uzun bir aradan sonra ne ifade ettiğini çok iyi biliyorum" dedi.

"TAKIM İYİYSE FUTBOLCU DA İYİDİR"

Çıkışını takım halinde iyi olmalarına bağladıklarını ifade eden Umut, şöyle konuştu: "Çıkışımı takım halinde iyi olmamıza bağlayabilirim. Özellikle teknik direktörümüz Şenol Güneş'in gelmesinin ardından takımın yaşadığı çıkışın, benim performansımı da olumlu yönde etkilediği açık. Takım iyiyse futbolcu da iyidir. Takım kötüyse, futbolcu da kötü görünebiliyor" dedi.

"TEOFİLO'NUN ZAMANA İHTİYACI VAR"

Umut, Teofilo'nun biraz daha zamana ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak, "Burak'ın nasıl bir golcü olduğunu tüm Türkiye biliyor. Teofilo için ise zaman gerektiğine inanıyorum. İkisi de Trabzonspor'a faydalı olacaktır. Onlar için partner diyemem çünkü partner deyince sanki benim yerim garantiymiş gibi görünüyor. Hocamız kime görev verirse o elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı

umut bulut gs maçıyla tekrar bir çıkış yakalayacağına inanıyorum

Sayfa: 1 ... 44 45 46 47 Yukarı git
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Sitemaps Sitemap Urllist Sitemaps1 Arşiv Wap Wap2 XML Rss Etiketler
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!