« Yanıtla #510 : 02 Mar 10, 17:17 » |
|
|
Yattara herkes tarafından unutulmuş durumda ve döndüğünde yeni bi transfer yapmışız gibi hissedecem kendimi 
|
|
|
|
|
« Yanıtla #511 : 02 Mar 10, 18:11 » |
|
|
Yattara aklıma gelince diyorum bu takımdamıydı falan.. 
|
"Gördünüz işte bu takıma yenilmiştik,Bugünde yenilebilirdik,Allah'tan tecrübesizdiler.Bu maçtan sonra kupayı alacağımıza inanıyorum.Sanmıyorum ki bir daha böyle bir takım karşımıza çıksın..."
Boby Paisley
|
|
|
« Yanıtla #512 : 02 Mar 10, 20:36 » |
|
|
Bence eski Yattara özletiyor kendini o usta çalımlar falan ölsü bile karşıki takımı korkutuyordu sırf Yattara'yı izlemek için stada gelenler vardı eğer eski Yattara olacaksa sahada dört gözle bekliyorum..
|
#25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#
|
|
|
« Yanıtla #513 : 02 Mar 10, 22:00 » |
|
|
Önümüzdeki sezon hiç görmediğimiz kadar iyi bir Yattara izLeyeceğimizi düşünüyorum. ŞenoL Güneş Engin,Umut,aLanzinho gibiLerin performansını katLadığı gibi Yattara'yı da şaha kaLdırcak. Yeterki bi geLsin, yavaştan idman yapmaya oynama başLasın, çaLışmayana forma oLmadığını ve ŞenoL Hoca'nın kimseye acımayacağını, takıma katkı yapamayanLarın yoLcu oLduğu tam bi idrak etsin, çok daha iyi bir Yattara izLeyeceğiz bence. Hatta geLdiğinden bu yanaki en iyi Yattara oLacağını düşünüyorum.
|
Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!
|
|
|
« Yanıtla #514 : 03 Mar 10, 12:28 » |
|
|
Bordo-Mavililer’de sakatlığı yılan hikayesine dönen Gineli futbolcu hakkında Radyospor’a konuşan Ayaz, “En erken 12 Nisan’da sahalara dönebilecek. İyileşirse sezonun son maçlarında forma giyebilir. Şu anda Belçika’da fizik tedavi süreci devam ediyor. Mart’ın 10’unda Lyon’da kontrolden geçecek. Her şey yolunda giderse planladığımız tarihte düz koşulara başlayacak. Tam olarak sağlığına kavuşması Mayıs’ın başını bulur. Eğer hocamız onu yeterli görürse, sezonun son iki üç maçında bile forma giyebilir” diye konuştu.
|
|
|
|
« Yanıtla #515 : 08 Mar 10, 17:38 » |
|
|
Trabzonspor'a Yattara müjdesi
Gineli oyuncu İbrahima Yattara'nın durumunun iyiye gittiği bildirildi. Trabzonspor'da sezon başında Standard Liege ile yapılan hazırlık maçında sağ ayak bileğinden sakatlandıktan sonra bir türlü istenilen verim alınamamasının ardından Ocak ayında Fransa'nın Lyon kentinde ameliyat edilen Gineli oyuncu İbrahima Yattara'nın durumunun iyiye gittiği bildirildi.
Kulüp sağlık kurulu başkanı İrfan Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ameliyatının ardından ailesinin yanına Belçika'ya dönen Yattara'nın, bugün Fransa'da ameliyat olduğu doktor tarafından kontrolden geçirildiğini belirterek, ''Kontrollerde durumunun iyiye gittiği söylendi'' dedi.
Coşkun, Yattara'nın bazı tetkiklerden daha geçmesi için doktorlar tarafından Fransa'da kalmasının istendiğini de kaydederek, ''Kısa bir süre daha Fransa'da kalabilir. Yattara'nın durumu iyiye gidiyor. Bizim amacımız ligin son 3-4 maçına Yattara'yı hazır hale getirmek'' diye konuştu.
|
|
|
|
« Yanıtla #516 : 08 Mar 10, 18:29 » |
|
|
Yattara'ya ilk anda doğru teşhisi koysalarda şuanda maç oynabilir düzeyde olurdu..
|
|
|
|
« Yanıtla #517 : 08 Mar 10, 19:21 » |
|
|
yattarayi cok ozledik valla
|
|
|
|
|
« Yanıtla #518 : 10 Mar 10, 19:03 » |
|
|
Yattara Vallla Özledik Seni Bi An Önce Dönde Karadeniz Fırtınası Daha Sert Essin.
|
Bordo Mavi En Büyük TRABZON
|
|
|
« Yanıtla #519 : 11 Mar 10, 13:08 » |
|
|
sahalara döneceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|