Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..!
Trabzonspor Taraftar Forumu
Duyurular: Skor Tahmin Yarışması Başlamıştır...    TIKLAYINIZ...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05 Ara 08, 06:08

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 ... 37 38 39 [40] 41 42 43 ... 45   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2008-2009 Transfer Merkezi  (Okunma Sayısı 28941 defa)
61KeremTR ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
  « Yanıtla #585 : 06 Eki 08, 21:10 »
LaZzOgLi61
Yeni Taraftar
*
Yas: 15
Site Puanı: 1

abi bi ara muhammed zidane konusuldu onu bilen varmı sonucu ne oldu

61>34  matematik yalan söylemez en büyük TRABZON
  « Yanıtla #586 : 07 Eki 08, 09:53 »
FarukAkhan
Ziyaretçi
Site Puanı: 0

Muhammed Zidan alınırsa süper olur.Ama bonsevis bedeli ve oynadığı klübün ona ihtiyacı bu transferin önünü tıkıyor.
  « Yanıtla #587 : 08 Eki 08, 09:51 »
berat_61_67
Yeni Taraftar
*
Yas: 13
Site Puanı: 4

appiah guilherme kerlon babiç ve mateles krkhavkivden jackson alınmalı

recoba alınsa manyak olur
hem ucuz  hem yıldız

abi fernando marientesi alsak süper olur adam biraz yaslı ama süper
« Son Düzenleme: 08 Eki 08, 09:58 Gönderen: Yiğit » Logged
  « Yanıtla #588 : 08 Eki 08, 13:21 »
Yiğit
Forum Kurucusu
*
Site Puanı: 40

F.BAHÇE’DE sakatlığı problem olan ve dosyası FIFA’ya kadar taşınan Stephan Appiah konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. “Futbola devam ederse hayati tehlike ile karşı karşıya kalır” denilen ancak İtalya’da çeşitli sağlık kontrollerinden geçip bir daha İstanbul’a dönmeyen Ganalı oyuncu F.Bahçe ile FIFA’lık olmuştu. “Sağlığımla oynadılar. Bana hiç yardımcı olmadılar” diyerek yanlış tedavi ve sakat olmasına rağmen oynatılmasından yakınarak F.Bahçe Kulübü’nü suçlayan ve FIFA’ya giden Appiah, Portekiz’in Benfica takımıyla idmanlara çıkıyordu. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Gana Milli Takımı’nın da formasını giydi. Son sağlık kontrollerinde oldukça iyi olduğu ortaya çıkan ve sağlam raporunu eline alan Appiah kendine takım aramaya başladı.
BENFİCA başta olmak üzere Juventus ve Serie A’dan bir kaç takımla görüşme yaptı. Ancak sarı-lacivertlilerden aldığı 2.2 milyon Euro’luk teklife ulaşamadı. Vatan'dan Ferudun Niğdelioğlu'nun haberine göre, bunun üzerine rotasını yeniden Türkiye’ye çevirdi ama bu defa yön F.Bahçe değil ezeli rakip G.Saray ve Trabzonspor oldu. Önümüzdeki günlerde menajeri İstanbul’a gelecek ve G.Saray ile Trabzon yönetimiyle gizlice masaya oturacak.

İSTANBUL’A DAVET EDİLDİ
İKİ kulübün davetiyle İstanbul’a gelecek olan yıldız oyuncunun menajeriyle kıyasıya bir pazarlık yaşanması bekleniyor. F.Bahçe’den olaylı ayrılan Appiah cuzi bir rakama serbest kalacak. F.Bahçe yönetimiyle sorun yaşayan ancak taraftarı sevdiğini söyleyen Appiah’ın menajerine, “Ben F.Bahçe taraftarını seviyorum. Onlara aşığım. Ancak bu dakikadan sonra ne onlar beni ister, ne de ben Fener’e giderim. G.Saray ve Trabzon’la görüşmeleri yap ve beni bilgilendir” dediği öğrenildi. Ganalı’da bu gelişmeler yaşanırken F.Bahçeli yöneticilerin bu görüşmeler sonrası nasıl bir tavır takınacağı merak konusu. Özellikle son yaşananların ardından taraftarın hedefi haline gelen yönetimin olası bir transfer sonrasında camiadan büyük tepki alması bekleniyor.
F.BAHÇE’NİN özellikle orta sahada yani Appiah’ın mevkisinde sorun yaşaması ve Aurelio’nun da ayrılığının ardından bu sorunu çözememesi zaten büyük eleştiri alıyordu. Bu durumun ardından önümüzdeki haftalarda Appiah olayının da can sıkacağı aşikar.

HABERTURK SPOR

« Yanıtla #589 : 08 Eki 08, 13:28 »
FarukAkhan
Ziyaretçi

Trabzonspor'a gelmesin.Bize yararı olmaz.
  « Yanıtla #590 : 08 Eki 08, 15:35 »
FarukAkhan
Ziyaretçi

Appiah gündemimizde yok!

08 Ekim 2008 15:45

Turkcell Süper Ligi'nde 6 hafta sonunda, topladığı 16 puanla zirvede bulunan Trabzonspor'a menajerler futbolcu önermeye devam ediyor.

ReklamAppiah gündemimizde yok!
Son olarak Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve Gana Milli takımının kaptanı Stephan Appiah'ın, Trabzonspor'a önerilmesinin, medyaya yansıması üzerine Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu bir açıklama yaparak, bu futbolcunun transferinin kesinlikle gündemlerinde olmadığını söyledi.

Hacısalihoğlu, Appiah'ın da oynadığı ön libero mevkisine adam almayacaklarını belirterek, "Appiah asla gündemimize gelmedi, gelmeyecek de. Böyle bir transfer söz konusu değil. O mevkide elimizde, kaliteli futbolcular var. Biz daha farklı bölgeler için futbolcu bakıyoruz" diye konuştu.

« Yanıtla #591 : 08 Eki 08, 15:39 »
nadirr61
Fanatik Taraftar
*
Yas: 25
Site Puanı: 10

Trabzonspor'a gelmesin.Bize yararı olmaz.

Bence faydalı olurdu ama zaten yalanlama gelmiş.. tecrübesi var.. hüseyinin yerine onun oynadığını düşünebiliriz..

TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM
  « Yanıtla #592 : 08 Eki 08, 19:34 »
FarukAkhan
Ziyaretçi

Trabzonspor'dan müthiş bomba.
Trabzonspor'un gündeminde kimler var
Ayrıntılar birazdan...
  « Yanıtla #593 : 08 Eki 08, 19:39 »
FarukAkhan
Ziyaretçi

Trabzonspor'un gündeminde klübe yakın çevrelerden öğrenildiğine göre;
Sevilla:Konute,Fabiano
Gaziantepspor:Tabata
Ankaraspor:Özer
Fenerbahçe:Uğur boral
Beşiktaş:Gökhan Zan
Galatasaray:Hakan Balta,Linderonth
Aimar,Rıquelme,Marcelinho,Yusuf şimşek,Cerlon,Mansare
Olduğu Öğrenildi

« Yanıtla #594 : 12 Eki 08, 09:27 »
Yiğit
Forum Kurucusu
*
Site Puanı: 40

Ara transferde kadroyu iki-üç oyuncu ile takviye etmeyi planlayan bordo mavili yönetim, Maastricht'e kiralık verdiği Christian Brüls'ü de çağıracak.

Trabzonspor'da yönetim ve teknik heyet devre arasındaki transfer dönemi için düğmeye şimdiden basıyor. Bordo mavili yöneticiler, yapılacak iki-üç kaliteli takviye ile takımın daha da güç kazanacağını düşünüyor.

Hollanda'ya giden asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve genel sayman Mahmut Aksu'nun burada bazı futbolcu ve menajerlerle bir araya geleceği ve devre arasındaki transferler için ön görüşmeler yapacağı belirtildi.

Bordo mavili yöneticilerin sezon başı resmi sözleşme imzalattığı ve Hollanda 2. Lig takımlarından MVV Maastricht'e kiralık olarak verdiği 20 yaşındaki Belçikalı orta saha oyuncusu Christian Brüls'ün de devre arası kadroya dahil edebileceği iddia edildi.
kaynak:hürriyet
« Son Düzenleme: 12 Eki 08, 10:08 Gönderen: Yiğit » Logged

« Yanıtla #595 : 12 Eki 08, 09:40 »
arslaz61
Forum Yöneticisi
*

hmm çok ii olur ama!!....amasını görecez...

TRABZONSPORTS
  « Yanıtla #596 : 12 Eki 08, 11:37 »
nadirr61
Fanatik Taraftar
*
Yas: 25

Brülls 20 yaşında umaım yabancılık çekmezsin..

TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM
  « Yanıtla #597 : 12 Eki 08, 12:36 »
FarukAkhan
Ziyaretçi

Sola Cale'nın önüne Mansare'yi alalım Solda en az cale ve alınırsa Mansare satılmadığı sürece sorun olmaz.
  « Yanıtla #598 : 26 Eki 08, 05:14 »
qaandaa
Seyirci
*
Yas: 16

dedim ya ben bu adam türk yattara son ankaraspor gençlerbirliği maçını izledim 2 kişiyi çalımladı çok güzelde orta açtı ve neca da golünü attı bence alınması lazım özkan sümer'inde yeğeni ayrıca
  « Yanıtla #599 : 26 Eki 08, 11:57 »
Pckolog_1987
Yeni Taraftar
*
Yas: 21
Site Puanı: 1

yiğeniyse ksin getirtir özkan sümer özer hurmacıyı inşallah alırız turkiş yattara özer
Sayfa: 1 ... 37 38 39 [40] 41 42 43 ... 45   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Sitemaps | Sitemap | Urllist | Sitemaps1 |Arşiv | Wap | Wap2 | XML | Rss | Etiketler