« Yanıtla #15 : 03 Tem 07, 20:03 » |
|
|
|
valla servet öyle bi diyosun ki sanki juninho yu aldık yahu biz bu kadroyla şampiyon alamayız servet geçen sene diğer takımları kadroları daha kalitesizdi şimdi geçen seneden iki katı olan var havada bulut sen bunu unut bu sene yani
|
|
|
|
|
|
GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
|
|
|
« Yanıtla #16 : 16 Tem 07, 22:47 » |
|
|
|
Enes ve Servet abi insallah bu sene sampiyonlugun tadiini cikaririz bn su ana kadar sampiyonlugu gormedim ama asla takimimdan vazgecmem bu da= OLUMUNE TRABZONSPORLUYUZ KAPLANLAR KARADENIZ FIRTINASI su manalar bile mutlulugu anladiyor... :B
|
|
|
|
|
|
TRABZONSPORLU olmak buyuk bir SEREFTIR.....
|
|
|
« Yanıtla #17 : 08 Ağu 07, 17:55 » |
|
|
|
Trabzonsporun Bu kadroyla şampiyonluk şans %1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 20 Ağu 07, 14:30 » |
|
|
|
SANZIMIZ BELKI AZ AMA UMUDUMUZ SONSUZ ONUN ICIN GENC TAKVIYELER VE KAPTAN GERI GELIRSE NEDEN OLMASIN KADROMUZ OTURMUS BIR KADRO ZIYA SANA ILK DEFA GUVENIYORUM VE ELESTIRIYORUM YUSUF U OYNAT HOCAN OYNAT BELKI SENI BIRAZ KURTARIR ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 20 Ağu 07, 14:54 » |
|
|
|
İNAT DEĞİLMİ, GEREKİRSE BİR 23 YIL DAHA Bekleriz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : 21 Ağu 07, 07:29 » |
|
|
|
biz olmamıcak gibiyiz ama fenerde olamıcak 
|
|
|
|
|
|
GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
|
|
|
« Yanıtla #21 : 24 Ağu 07, 11:25 » |
|
|
|
bence zor gibi görünüyor şampiyonluk şansımız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 25 Ağu 07, 00:50 » |
|
|
|
 % 10 derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 25 Ağu 07, 09:59 » |
|
|
|
% 61
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 25 Ağu 07, 13:04 » |
|
|
|
bu yönetimle değil şampiyonluk ilk 4 e zor gireriz kabul edelim bu gerçeği arkadaşlar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 25 Ağu 07, 13:12 » |
|
|
|
bu yönetimle değil şampiyonluk ilk 4 e zor gireriz kabul edelim bu gerçeği arkadaşlar.  kabul etmyn varmı ki zaten u yönetim le anca küme düşmeye oynarız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 25 Ağu 07, 15:58 » |
|
|
|
bu yönetimle değil şampiyonluk ilk 4 e zor gireriz kabul edelim bu gerçeği arkadaşlar.  kabul etmyn varmı ki zaten u yönetim le anca küme düşmeye oynarız o kadar da değil bu takımın ölüsü ilk 5'e girer...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 25 Ağu 07, 16:01 » |
|
|
|
bu yönetimle değil şampiyonluk ilk 4 e zor gireriz kabul edelim bu gerçeği arkadaşlar.  kabul etmyn varmı ki zaten u yönetim le anca küme düşmeye oynarız o kadar da değil bu takımın ölüsü ilk 5'e girer... arkadaşlar unutmayalım ki bu takımın ölmüş hali 2.yarıyı lider bitirdi birde bu takımın sağlam halini göz önüne alın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 25 Ağu 07, 16:52 » |
|
|
|
ama doğru la geçtiğimiz yıl ik,inci yarıyı lider bitirdik tama bu yıl şampiyonuz  :T
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 25 Ağu 07, 19:08 » |
|
|
|
ama doğru la geçtiğimiz yıl ik,inci yarıyı lider bitirdik tama bu yıl şampiyonuz  :T haa şöyle yola gelin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|