« : 19 May 07, 15:09 » |
|
|
|
Sizce 2008/2009 Sezonu Şampiyonluk Şansımız...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Eki 08, 20:40 Gönderen: Yiğit »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 31 May 07, 20:30 » |
|
|
|
kesınlıkle zıya hocadan ıyısını bulamayız.sakatlıklar adamın peşinı bırakmadıkı bu yılkı sakatlıklar olamasaydı ılk ıkı arasında kesı olurduk.eldekı genış kadro daraldı .rısp. yattara. ufukhan.musa,erdınç,omer.sakatlıklar fırsat vermedı:d:(:
|
|
|
|
|
|
YOROZUN EFSANESİ
|
|
|
« Yanıtla #2 : 03 Haz 07, 21:43 » |
|
|
|
bence bu kafayla şampiyonluk şansımız azz kesinlikle yonetim değişmeli
|
|
|
|
|
|
GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
|
|
|
« Yanıtla #3 : 03 Haz 07, 21:48 » |
|
|
|
ben bu sene daha iyi olacağımıza inanıyorum yönetimin hatalarına rağmen daha başarılı olacağız benim hala umudum var
|
|
|
|
|
|
OSMAN ŞAHİN BAŞKAN TRABZON ŞAMPİYON
|
|
|
« Yanıtla #4 : 03 Haz 07, 21:54 » |
|
|
|
ben bu sene daha iyi olacağımıza inanıyorum yönetimin hatalarına rağmen daha başarılı olacağız benim hala umudum var
bence de umutluyum ben bu yıl dan
|
|
|
|
|
|
GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
|
|
|
« Yanıtla #5 : 06 Haz 07, 15:44 » |
|
|
|
Rıza Çalımbay Geçen Günlerde 2007/2008 Sezozu En Büyük Şampiyonluk Adayı TRABZONSPOR Demişti  .Artık Ne Olur Biliemem 
|
|
|
|
|
|
Trabzonluyuz biz, İstemez para pul! Her zaman her yerde, ---->ANTİ İSTANBUL<----
|
|
|
« Yanıtla #6 : 14 Haz 07, 13:43 » |
|
|
|
bu kafayla biraz zor,daha kaliteli ses getirecek futbolcular şart yoksa yine geçen yılki gibi hüsran yaşarız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 21 Haz 07, 22:37 » |
|
|
|
İNANIN NEDEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM BİLEMİYORUM AMA İÇİMDE İNANILMAZ BİR HİS VAR VE HİÇBİR SENE OLMADIĞI KADAR KUVVETLİ BİR ŞEKİLDE BU SENE O SENE BU SENE ÖZLEMLE BEKLENEN SENE BU SENE TRABZONUN YENİDEN DOĞUŞU BU SENE İSTANBULUN YİYECEĞİ BİR TOKAT BU SENE BİZİ SABAHLARA KADAR AĞLATACAK BİR SENE AMA MUTLULUKTAN DİYE İÇİMDEN GEÇİYOR BİLMİYORUM ALLAH HİSLERİMDE BENİ SADECE BU SEFER YANILTMASIN BAŞKA BİRŞEY İSTEMEM SORARSANIZ BUNUN İÇİN NE YAPILIYOR ORTADA BİRŞEYDE YOK AMA O SENE BU SENE ALLAH UTANDIRMASIN BENİ
|
|
|
|
|
|
OSMAN ŞAHİN BAŞKAN TRABZON ŞAMPİYON
|
|
|
« Yanıtla #8 : 22 Haz 07, 07:28 » |
|
|
|
Israrlı büyük harf kullanımı Forum kuralları gereği yasaktır.Aksi halde mesajlar silinecektir!..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 23 Haz 07, 18:02 » |
|
|
|
Yazdıgınız bu ihtimallere ayrıca bir de diger kendini büyük kulüp lanse eden kulüplerin politikalarıyla birleştirdiğimizde karşımıza yine her zaman olduğu gibi kayıp bir yılın cıkacagı kanısına varıyorum..
|
|
|
|
|
|
Tek sevdamız sensin.... TRABZONSPOR
|
|
|
« Yanıtla #10 : 23 Haz 07, 18:10 » |
|
|
|
tRabzonspor herzaman şampiyonluk hedefi ile sezona başlar...bu senede böyle olacak ama bu sezon da bu yönetimle bişey olmaz gibi geliyor...inşallah düşündüğüm gibi olmaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 23 Haz 07, 18:49 » |
|
|
|
inşALLAH ama bende sizin gibi düşnenlerdenim ve de bizden farklı düşünende yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 03 Tem 07, 19:56 » |
|
|
|
bence transferler önemli şampiyonluk yolunda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 03 Tem 07, 19:57 » |
|
|
|
bence transferler önemli şampiyonluk yolunda
kimi aldııki servet benmi duymadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 03 Tem 07, 20:01 » |
|
|
|
trabzon jabi yi aldı....yeter bu kadar....orta sahaya da hasanı koydun mu.....şampiyonuz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|