« : 24 Eki 07, 10:28 » |
|
|
|
biz 1967 TRABZONSPOR TARAFTARLAR BİRLİĞİYİZ ve adımızında hakkını vermesini biliriz
BAŞKANIMIZ : ADEM SÖĞÜT BAŞKAN YARDIMCIMIZ: SERKAN KADIOĞLU BAŞKAN YARDIMCIMIZ: KADİR GEBİÇ GENEL SEKRETERİMİZ: BARIŞ KARADENİZ ŞUBE SORUMLUSU: AHMET ARMUTÇU HALKA İLİŞKİLER SORUMLUSU: SERKAN KAĞIT BASIN DANIŞMANI: CEYHUN SARAL LOKAL SORUMLUSU: CEVDET SÖĞÜT
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 24 Eki 07, 10:31 » |
|
|
|
arkadaşlar ben resim de eklicektim ama olmuyo bi türlü yüklediğim sitedemi sorun var yoksa burdamı anlamadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 24 Eki 07, 10:31 » |
|
|
|
bu yaz Trabzona geldiğimde galati amçındaydı sanırım maraton bölümünde duruyorsunuz çok coşkulu her zaman Trabzoınsporun yanında olan bir birlik desteğinizin sonuna kadar devamını dileriz
|
|
|
|
|
|
GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
|
|
|
« Yanıtla #3 : 24 Eki 07, 10:32 » |
|
|
|
arkadaşlar ben resim de eklicektim ama olmuyo bi türlü yüklediğim sitedemi sorun var yoksa burdamı anlamadım
bizden bir sorun yok istersen birde buradan dene http://www.myimg.de/
|
|
|
|
|
|
GURBETÇİ GENCLER ATKILARIMIZ SATIŞA ÇIKMIŞTIR İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE...
|
|
|
« Yanıtla #4 : 24 Eki 07, 10:32 » |
|
|
|
biz maraton özelin yol tarafı kısmındayız taraftarlar derneği ise maraton özelin deniz tarafı kısmında bulunuyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 24 Eki 07, 10:34 » |
|
|
|
olmuyo kareş yaa resim görüntülenemiyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 24 Eki 07, 10:34 » |
|
|
|
biz maraton özelin yol tarafı kısmındayız taraftarlar derneği ise maraton özelin deniz tarafı kısmında bulunuyor
davul çalan bir grup tu onlar değilse bizde sizin aranızdaydık o zaman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 24 Eki 07, 10:36 » |
|
|
|
maraton özlein hemen yanındayız ya davul çalıyoz am açok az genelde erdoğdulular çalıyo davul onlarda kale arkasında
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 24 Eki 07, 10:39 » |
|
|
|
senin sorun varmı tolgaya varsa buyur roportaj yapcazda:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 24 Eki 07, 10:39 » |
|
|
|
maraton özlein hemen yanındayız ya davul çalıyoz am açok az genelde erdoğdulular çalıyo davul onlarda kale arkasında
onlar ramazan davulcusu gibi yaa onlar destek pek yok zaten davul çalma var onlarda ama süperler yinede tamam benim dediklerim sizlersiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 24 Eki 07, 10:40 » |
|
|
|
senin sorun varmı tolgaya varsa buyur roportaj yapcazda:D
hepsi gönülden yürekten oynasın o formanın hakkını versinler aynen bunu deyin hemşo başka diyecek bir şeyim yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 24 Eki 07, 10:41 » |
|
|
|
aslında bizim yer karışık biraz trabzonlu gençlerde orda karıştık gittik ama bizim kapalıya geçme ihtimalimiz var bakalım inş geceriz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 24 Eki 07, 10:43 » |
|
|
|
aslında bizim yer karışık biraz trabzonlu gençlerde orda karıştık gittik ama bizim kapalıya geçme ihtimalimiz var bakalım inş geceriz
inş hemşoo bu arada Trabzonspor a üyeliğin varsa üyekik numaranı bildir admine veya bana mesela bende gencüye yazıyor sende de yazabilir üyeliğin varsa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 24 Eki 07, 10:45 » |
|
|
|
üyeliğim yok ki olunca haber ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 24 Eki 07, 10:46 » |
|
|
|
üyeliğim yok ki olunca haber ederim
tamam hemşo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|